A hozzáadott fruktóz veszélyei!

Szerző: Több mint TestŐr

2006-ban az amerikai rákszövetség rákkeltőnek minősítette a fruktózt. A szervezetünkbe kerülő fruktóz zsigeri zsírokká alakul, a zsigeri zsírok jelenléte gyulladást keltő anyagokat termel. Természetesen a gyümölcsökben található fruktóz nem ártalmas, mert itt több ezer más összetevővel van jelen, és így az emberi szervezet hasznosítani tudja.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Fruktózfelszívódási zavar...

A gyümölcsfogyasztásnak minden évszakban megvan a létjogosultsága: a vitaminok pótlásával a betegségek megelőzésében, a magas rosttartalommal...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.