Mitől nem lesz pocsolyaízű a ponty!

Szerző: Több mint TestŐr

Horváth Szabolcs azt állítja, hogy ez csakis a hal megfelelő feldolgozásán múlik. Egy nagyon egyszerű recepttel megmutatja, hogy mit vág le a halról és hogyan teszi még a szálkákban bővelkedő pontyot is könnyen, gyorsan elkészíthető, finom étellé. A rögtönzött utcai kóstolás minden kétséget kizárt.

Módosítva: 2017.02.13 11:02, Megjelenés: 2017.02.13 11:02
Címkék: Táplálkozás, Hal
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Az AstraZeneca oltóanyag egyik...

Az Európai Gyógyszerügynökség bejelentette, hogy a brit-svéd AstraZeneca gyógyszervállalat koronavírus-elleni oltóanyag mellékhatásként...

Primer sclerotizáló cholangitis

A primer sclerotizáló cholangitis (rövidítve PSC) egy krónikus, progresszív epeúti gyulladással járó betegség, mely az epeutak szűkületét...

Pajzsmirigybetegek étrendje

A jód olyan ásványi anyag, amely fontos szerepet tölt be az emberi szervezet működésében. A pajzsmirigy kiszűri a jódot a véráramból és...

Mit jelez a kívánósság akkor, ha...

Az olthatatlan vágy (sóvárgás) egy-egy étel után leggyakrabban terhesség alatt jelentkezik. Na de mit jelent akkor, ha az ember nem várandós?...

Mikor és milyen ételekkel kezdjük a...

Gyermekünk fejlődésének egyik meghatározó pillanata, amikor az anyatej mellett új ízekkel ismerkedhet meg. A két legfontosabb kérdés, hogy mikor és...

Régi-új találmány: Erjesztett...

Az utóbbi évtizedekben született kutatási eredmények fényében a táplálkozás jelentősége felértékelődött, hiszen ma már tudjuk, hogy az...

Dr. Forgács Attila: Az emberi faj...

Jól tudjuk, hogy sajnos nem minden étel egészséges, amit a reklámokban látunk, de a fejlődés is kezdetét vette a helyes táplálkozás irányába. Dr....

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.