Miért együnk sajtokat?

Szerző: Több mint TestŐr

Manapság egyre több irányzat van azzal kapcsolatban, hogy a tejtermékek fogyasztása egészséges-e vagy sem.

Természetesen, akik laktózérzékenyek vagy tejfehérje-érzékenyek, kerüljék a tejtermékek fogyasztását! De Magyarországon nagyon sokan kalciumhiányban, népies nevén csontritkulásban szenvednek, így számukra, valamint a nők számára fontos a sajtok, tejtermékek fogyasztása! Ahhoz pedig, hogy minél tovább eltartható legyen egy sajt, a vásárláskor nézzük meg, hogy milyen csomagolási eljárással készült. A védőgázas, vákuumos csomagolással lehet ugyanis a leghosszabb ideig megőrizni a sajtok frissességét!

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Bőrproblémája van? Bőrproblémája van?

Online mobilapplikációs szolgáltatás. Hogy működik a teledermatológia? (x)

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.