A kortalanság titka?

Szerző: Több mint TestŐr

Legyen bármilyen meleg, a nők mindig kaphatóak arra, hogy a kortalanság titkát boncolgassák, új és még újabb eljárásokat próbáljanak ki azért, hogy megállítsák az idő múlásának jeleit a bőrükön.

Ráadásul az az ideális kezelés, ami ezt nem csak ideig –óráig tudja szavatolni, hanem adott esetben elindít egy olyan folyamatot a bőr alatt, amitől megfordul az idő. Szerencsére ma már többféle ilyen eljárás is van, például a szálbefűzés, amit akkor alkalmaznak, amikor a bőr már valóban megereszkedett, és ennek nem csak a külső jelei láthatóak, hanem a bőr alatti szövetek is elindultak lefelé, a gravitáció és a kötőszövetek lazulása miatt, és így megváltoznak az arc kontúrjai. A szálak beültetése után a szálak körül nagyon gyorsan elkezd termelődni a saját kötőszövet, és fél évig egy jó kötőszöveti indukció esetén folyamatosan javulni fog az eredmény.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Országszerte oltanak az...

Országszerte oltanak a 100 főnél nagyobb idősotthonokban a koronavírus ellen a hétvégén, 34 helyszínen 3400 embernek adják be a Moderna vakcináját...

Az arcbőr téli ápolása

A téli időszakban még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is érzékenyebb, szárazabb lehet. Az arc bőrének ápolásához Peterman Krisztina...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.