Sztárok titkai az öregedés ellen!

Szerző: Több mint TestŐr

A T-kód kutatási programban egy mongóliai gyógynövény kivonatát szedte heteken keresztül Ábrahám Edit, Sarka Kata és Csonka András, akik saját magukon mérhették le a baktövis funkciójavító hatásait!

Csonka András például sokkal gördülékenyebben tanul szöveget, Sarka Katának újra van energiája türelmesnek lenni a környezetével, Ábrahám Edit pedig a nyelvtanulás kapcsán is tudta hasznosítani a baktövis memóriajavító hatását. Szerencsére nem csak a szellemi funkciók élénkítésében számíthattak a baktövisre, hanem a bőr öregedési folyamatait is lassítja ez a különleges gyógynövény.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Leiden-mutáció Leiden-mutáció

Milyen tünet vetheti fel e genetikai eltérés gyanúját? Mi a teendő?

Felfázás Felfázás

Mikor, kik és hogyan védjék húgyutaik egészségét?

Hogyan működik a Sinopharm-vakcina?

2020. elején a Pekingi Biológiai Termékek Intézete (Beijing Institute of Biological Products) létrehozott egy inaktivált, koronavírus elleni vakcinát...

Müller Cecília: hamarosan elfogy az...

Fontos, hogy az uniós forrásokon kívül más területeket is megtaláljunk, és kizárólag a biztonságos és hatásos vakcinákkal oltsunk Magyarországon...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.