Szívós Márton: nem vagyok hízékony típus

Szerző: Sportvitalitas.hu

Londonba készül Szívós Márton is, a férfi vízilabda-válogatott játékosa, aki megosztott a WEBBeteg olvasóival néhány táplálkozási praktikát.

Letölthető mintaétrend>>

Mint hivatásos vízilabdázó, mennyire tartja fontosnak az egészséges, konkrétan élsportolók számra előírt táplálkozást?

Mivel szerencsés alkat vagyok, ezért túlsúlyproblémával sosem kellett megküzdenem, annyiban tartom be az alapelveket, hogy mérkőzések előtt már nem eszem a szervezetem számára megterhelő ételeket.

Szívós MártonVan olyan program, amit követ? Ha igen, miben látja ennek konkrét előnyeit saját magával kapcsolatban?

Olyan terméket választottam, amelyből minden tápanyagot és energiát megkapok, ami szükséges a minőségi edzésmunkához, megfelelő támogatást kapjon a szervezetem, valamint nincs rajta a doppinglistán.

Rendkívül jó állóképességgel kell rendelkeznie, elengedhetetlen a megfelelő izomtömeg is. Önnek könnyen megy a tömegnövelés?

Fizikális problémám nincsen, viszont rendkívül gyorsan éget a szervezetem, ebből kifolyólag nem vagyok hízékony típus. Régebben az okozott általában problémát, hogy a versenysúlyomat tartani tudjam, tehát ne fogyjak le.

Mióta a terméket használom, két kiló izomtömeg jött fel rám pluszban, ráadásul sokkal jobban érzem magam ettől a vízben. Nincs bennem az, hogy ha például éppen nem edzem vagy nem táplálkozom rendszeresen, akkor attól kelljen tartanom, hogy veszítsek a súlyomból, sőt, ahogy említettem, már növelni is tudtam azt.

A Sportvitalitas.hu oldalán elolvashatja a teljes cikket: Szívós Márton véleményét kértük ki sporttáplálkozási programunkkal kapcsolatban>>

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A testmozgás hiánya lehet a súlyos...

Az utóbbi, valamivel több mint egy évben számos szakember igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy a rendszeres testmozgás lehet a COVID-19 elleni...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.