Jubileumi V. Egy csepp Világnap - Egészségnap sztár fellépőkkel

Egy Csepp Figyelem Alapítvány
megjelent: 2010.11.12.

Erős Antónia és az Egy csepp figyelem Alapítvány csapata idén már ötödik alkalommal szervezi meg az Egy csepp Világnapot. Az ingyenes családi egészségnap 2010. november 14-én (vasárnap) lesz Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

Ezen a napon minden az egészséges életmódról szól! A rendezvény 10 és 18 óra között a család minden tagjának lehetőséget kínál, hogy törődjön egészségével, miközben szórakoztató programokon is részt vehet. A látogatókat koncertek, színpadi előadások, kreatív foglalkozások, kiállítások és sztárvendégek várják!

Ott lesznek többek között az X-Faktor versenyzői, a Dumaszínház stand up-osai, a nagysikerű „Szép nyári nap” – Neoton musical-összeállítás előadói, a Strokes ütősei, a Barátok közt sztárjai, a Fiesta zenekar és a Csillagszemű táncegyüttes is. Miközben a család felnőtt tagjai részt vehetnek számos ingyenes szűrésen, és megismerhetik, megkóstolhatják az egyes kiállítók újdonságait, a gyerekeket ugrálóvárak, játszóházak, kézműves és kreatív foglalkozások várják, és megnézhetik az Alma Együttes előadását is. Műsort vezet Szellő István, Erős Antónia, Rákóczi Feri és még sokan mások. Szinte óránként lesz tombolasorsolás, így a szerencsések nagyértékű nyereményekkel is gazdagodhatnak!

Szánjon egy csepp figyelmet egészségére, és jöjjön el a Jubileumi V. Egy csepp Világnapra!

Bővebben a fellépőkről

Sziesztázzon a Fiestával! Csordás Tibi a Fiesta frontembere a színpad világát először sportolóként ismerte meg, alig töltötte be nyolcadik életévét, amikor egy karate egyesület tagjaként járta az országot és vett részt bemutatókon. Sportkarrierje ezután véget ért, bár a mai napig motorozik, rendszeresen jár konditerembe és kitartóan focizik a médiaválogatottban.

Tibi életében a zene mellett tehát nagyon fontos az egészség, a sport, bizonyítja ezt az is, hogy két évvel ezelőtt klipjüket az Egy csepp kampánynak ajánlották fel, mert szerették volna ők is felhívni a figyelmet a cukorbetegség veszélyeire. Akkor több zenész is csatlakozott az akcióhoz.

Idén újra felveszik a harcot a cukorbetegséggel, ugyanis a Fiesta biztosan ott lesz november 14-én, Budapesten a SYMA csarnokban, a Jubilumi V. Egy Csepp Világnap egyik fellépőjeként.

TáncegyüttesCsillagszeműek tánca. A Csillagszemű Táncegyüttes a magyar táncművészeti élet egyik legrangosabb társulata. Rendszeresen fellépnek a Magyar Táncművészek sztárgáláján az Operaházban, részt vesznek kiemelkedő táncművészeti eseményeken, fesztiválokon. Magyar Néptánc Örökség című műsorukat a budapesti bemutató után országos turnéra vitték.

1998–ban Magyar Örökség Díjjal, 2003-ban Európa Táncdíjjal tüntették ki az Együttest. 2002 nyarán a Japán Császári pár előtt táncoltak az Esztergomi Vármúzeumban, ősszel pedig Strasbourgban az Európa Parlamentben szerepeltek Magyarország bemutatkozása alkalmából. 2006-ban elnyerték a magyar művészet és kultúra erősítése elismeréseként a Prima Primissima Díjat. A Csillagszeműek a világ legkülönbözőbb tájain képviselik hazánkat, Európa nagyvárosaiban éppúgy, mint Brazíliában, Új-Zélandon vagy Japánban.

Mindenütt hatalmas siker és elismerés kíséri útjukat. Ezt személyesen is megtapasztalhatják a Jubileumi V. Egy csepp Világnapon, ugyanis a Csillagszemű Táncegyüttes a nagyrendezvény egyik fellépője lesz november 14-én, Budapesten, a SYMA csarnokban.

Egy igazán ütős csapat. Az RTL Klub tehetségkutatójából megismert fiúbanda nem ismeri a tréfát, ha humorról van szó. Ütnek mindent, ami a kezükbe kerül, és közben mindenkit elkápráztatnak zenéjükkel.

A Strokes nevű együttes több mint tíz éve alakult, ám az igazán nagy ismertséget az RTL Klub Csillag születik című műsora hozta meg számukra. Zeneiskolai koncertekkel kezdték, óvodákban, iskolákban tartottak hangszerbemutatókat, de az elmúlt években már egyre többet léptek fel külföldön is.

Saját bevallásuk szerint, együttesük egy nagyon vidám baráti társaság, akik imádnak gyerekeknek játszani, és nagyon büszkék arra, hogy sok óvodás, az ő hangszerbemutatójuk után kapott kedvet a zeneiskolához.

Műsoruk különlegessége, hogy nem rendeltetésszerűen használnak különféle hétköznapi eszközöket, tárgyakat, és ennek köszönhetően egyedülálló muzsikálásra képesek. Ütnek mindent, ami a kezükbe kerül.

A soproni zenészekkel személyesen is találkozhatnak november 14-én, Budapesten, a SYMA csarnokban! A Strokes ugyanis a Jubileumi V. Egy Csepp Világnap egyik fellépője, és ígérik, hogy Erős Antónia nagyrendezvényén a legütősebb koncertjüket fogják bemutatni.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Magas vérnyomás Magas vérnyomás

Milyen a kockázata, hogy szív- és érrendszeri betegség jelentkezzen?

Mit mutat a szívultrahang? Mit mutat a szívultrahang?

Milyen formái vannak a vizsgálatnak? Milyen esetekben indokolt?

Egészségnap vagy termékbemutató? - Ne hagyjuk magunkat becsapni!

A termékbemutatókra általában úgy csalogatják be a résztvevőket, hogy ingyenes állapotfelmérést ígérnek nekik, ám sokszor csak a helyszínen...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.