Ingyenes csípő- és térdprotézis rendezvény lesz Budapesten

Szerző: MTI

Szakorvosok, gyógytornászok adnak részletes és teljes körű információkat a csípő- és térdprotézis műtétekről laikus érdeklődők számára május 27-én Budapesten, ahol első kézből, egy helyen kapnak komplex tájékoztatást a témakörben a látogatók.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az ingyenes, félnapos rendezvény elsősorban a csípő-, vagy térdprotézis műtétre váró pácienseknek szól, de a már műtött páciensek részére is lesznek érdekes információk.

Ez a cikk is érdekelheti Önt! Mikor van szükség térdprotézisre?

Az előadásokat közérthető módon, neves szakorvosok, gyógytornászok fogják tartani, és lehetőség lesz arra is, hogy az érdeklődők kézbe vegyenek csípő-, vagy térdprotéziseket.

A szakorvosok előadásaiban a beavatkozások részletes bemutatása mellett nagy hangsúlyt kap a rehabilitáció. Bemutatják, hogy hogyan változott a műtét utáni gyógyulás és milyen technikai, technológiai okokra vezethető vissza a rehabilitáció időtartamának általános változása. Szó lesz arról is, hogy milyen a mindennapi élet a protézissel és mire kell ügyelni, hogy minél hosszabb legyen annak élettartama.

Az előadókhoz előzetesen kérdéseket is lehet küldeni, azokra a helyszínen fognak válaszolni.

A Lurdy házban tartandó rendezvényre a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, bővebb információ, illetve jelentkezés a www.csipoprotezisinfo.hu vagy www.terdprotezisinfo.hu weboldalakon lehetséges.

(MTI)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Kárpátaljai magyaroknak rendez...

Idén is gyűjt adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet a kárpátaljai magyaroknak - mondta a szervezet kommunikációs igazgatója az M1 aktuális...

Új szervvel élők UltraBalatonja -...

A világon egyedülálló módon, 40 szervátültetett és 2 dializált futóból álló csapat rajtol holnap (május 11-én) reggel 7-kor Balatonfüredről...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.