Jótékonysági koncert a Szent László Kórház javára

Szerző: Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány adománygyűjtő koncertet szervez a Szent László Kórház Hematológiai és Őssejt-Transzplantációs Osztályának javára, melyre szeretettel vár minden kedves támogatót!

A MOHA célja egy olyan 12 csatornás EKG készülék megvásárlása, amely lehetőséget nyújt a szívizom repolarizációjának automatizált vizsgálatára, mivel számos hematológiai gyógyszer ezt a folyamatot zavarja meg. A készülék ára 1.000.000 forint.

Időpont: 2017. február 18. szombat, 17 óra
Helyszín: Wesselényi utcai Baptisa Közösségi Ház, 1077 Budapest, Wesselényi utca 53.

Közreműködik a Magyar Örökség-díjas Budapesti Kórus
MOHA adománygyűjtés - Meghívó (Kattintson a képre a nagyobb méretért!)- Karigazgató: Uzsaly Bence
- Szólót énekel: Nász Renáta
- Zongorán közreműködik: Boross Barbara
- Vezényel: Uzsaly Bence

Kegyelem
Mendelssohn: 55. zsoltár
Franck: Krisztus hét szava a keresztfán
(O vos omnes; Pater, dimitte illis; Deus meus; Consummatum est tételek)
Gounod: Parce Domine
Schubert: Mirjam győzelmi éneke

Budapesti Kórus – a Budapesti Kórust 1941-ben Bárdos Lajos karnagy és zeneszerző alapította és hamarosan a hazai oratóriumkórus-kultúra egyik legjelesebb képviselőjévé vált. Az együttes célja kezdetektől az a capella és a zenekari karénekművészet ápolása és a magyar zenei kultúra fejlesztése idehaza és külföldön egyaránt. A kórus 75 év alatt 145 szerzőtől 350 zeneművet énekelt, 149 karmester vezényletével közel 1500 hangversenyt adott Magyarországon és Európa számos országában, 50 zenemű pedig a kórus közreműködésével került hanglemezre. A kórus igen gazdag repertoárja felöleli az ismert klasszikus és romantikus művek mellett a 20. század szinte valamennyi híres oratóriumát. A kórus mind a mai napig látogatott koncertek szereplője országszerte és az elmúlt években több új művet vett fel repertóriumába. Az együttes 2011-ben Magyar Örökség-díjas lett. Az együttes karigazgatója 2015-től Uzsaly Bence.

Adakozási lehetőség
A koncerten való részvétel kapcsán várjuk 10.000 Ft-os vagy 3.000 Ft-os adományaikat a Gránit Bank 12100011-10160019 bankszámlaszámra, de bármilyen nagyságrendű adományt örömmel fogadunk. Kérjük, hogy a közlemény rovatba ezt írják: EKG

Külföldről utalás esetén:
IBAN: HU37 1210 0011 1016 0019 0000 0000
Swift/BIC Code: GNBAHUHB

Kérjük, hogy a terem korlátozott befogadóképessége miatt jelezzék részvételi szándékukat a [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 439 8645-ös telefonszámon!

50.000 Ft-nál magasabb összeget adományozó magánszemélyeknek vagy cégeknek díszoklevéllel köszönjük meg segítségüket.

Bővebb információkért kattintson ide!

Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Tippek a nyári hajápoláshoz Tippek a nyári hajápoláshoz

Érdemes megfogadni hasznos tanácsainkat.

Nyári depresszió Nyári depresszió

Jellegzetes tünete a kimerültség, álmatlanság és belső nyugtalanság.

Országos kampány a „Női...

A nőknek indít ötalkalmas szűrési kampányt a SZÍVSN Országos Betegegyesület, kapcsolódva ahhoz az európai, FH Europe kezdeményezéshez, ahol 1000...

Semmelweis-nap a Bethesda...

Semmelweis-nap az egészségügy ünnepe. Békeidőben is, járványidőben pedig különösen. Ennek alkalmából adták át a Bethesda Gyermekkórházban a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.