Vízilabda-ereklyéket árvereznek az Ambrus-család megsegítésére

Szerző: MTI

Árverés indult az április 16-án elhunyt 61-szeres válogatott vízilabdakapus, Ambrus Tamás családjának megsegítésére.

A www.vlv.hu szakportál szerkesztősége különleges tárgyakat bocsát árverésre Facebook-oldalán. A honlap beszámolója szerint az ereklyéket Ambrus Tamás súlyos betegségének utolsó időszakában kapták, amikor megpróbáltak hozzájárulni a költséges gyógyulási folyamat családot sújtó anyagi terheinek csökkentéséhez.

"Tamás meghalt, az összegyűlt tárgyakat emlékére és a család megsegítésére helyezzük képzeletbeli kalapács alá" - írta a szerkesztőség.

Az árverési tételek között szerepel egy "A 2013-as világbajnok magyar vízilabda-válogatott Ambrus Tamásért!" felirattal és kézjegyekkel ellátott egyedi fürdőnadrág, továbbá a Ferencváros bajnoki elődöntőbe jutott pólócsapatának játékosai és vezetői által aláírt labda. Olaszországból - ahol Ambrus Tamás évekig dolgozott - a nemzeti válogatottól és az ottani élklub, a Pro Recco csapatától autogramokkal ellátott felszerelések - póló, sapka, fürdőnadrág - érkezett a vlv szerkesztőségéhez.

A tárgyakra együtt, egy csomagban lehet licitálni. A licitálás helye a vlv Facebook-oldala. A licitet egyidejűleg az [email protected] e-mail címre is el kell küldeni, az ajánlat csak ebben az esetben érvényes - tudatta a honlap, hozzáfűzve, hogy az első licit 50 ezer forint, ez a szerkesztőség ajánlata, innen indul az árverés.

Ambrus Tamást május 4-én, hétfőn 14 órától búcsúztatják a Farkasréti temetőben.

Az árverés két nappal később, május 6-án, szerda éjfélkor zárul.

(MTI)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Maszkviselés Maszkviselés

A vakcináltaknak is ajánlott a maszkviselés a delta-variáns miatt.

Semmelweis-nap a Bethesda...

Semmelweis-nap az egészségügy ünnepe. Békeidőben is, járványidőben pedig különösen. Ennek alkalmából adták át a Bethesda Gyermekkórházban a...

Kárpátaljai magyaroknak rendez...

Idén is gyűjt adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet a kárpátaljai magyaroknak - mondta a szervezet kommunikációs igazgatója az M1 aktuális...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.