A Mentőmotor Alapítványt támogatják a gödöllői Erzsébet-bál bevételéből

Szerző: MTI

Másodszor rendezik meg a gödöllői királyi kastélyban a két éve nagy sikert aratott Erzsébet-bált, a november 15-én tartandó társasági esemény bevételéből a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják.

Az Erzsébet királyné korának szellemét idéző bál fővédnökének Győri Enikőt, a Külügyminisztérium államtitkárát kérték fel - tájékoztatta Gödöllő önkormányzatának kommunikációs igazgatója kedden az MTI-t.

Péterfi Csaba elmondta, hogy a hagyományteremtő céllal először 2012-ben rendezett bál után csaknem 1 millió forinttal támogatták a Peter Cerny Alapítványt, most pedig a motoros mentők munkájának fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

A bál vendége lesz Horgas Eszter fuvolaművész, a gödöllői születésű Herczenik Anna operaénekes és Cser Krisztián, a Magyar Állami Operaház tagja.

Kinek adhatom adóm egy százalékát?
Összegyűjtöttünk Önöknek egészség témakörben olyan egyesületeket és alapítványokat, akiknek felajánlhatja adója egy százalékát.

A belépőjegyek vásárlásáról a bál honlapján, a www.erzsebetbal.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők április elsejétől - tette hozzá Péterfi Csaba.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány 2005-ben alakult, 2006 óta egyik motoruk a gödöllői autópálya-mérnökségről indul útnak szükség esetén. Tavaly csaknem ezer alkalommal riasztották őket, ezen belül 174 esetben életmentő beavatkozást végeztek.

(MTI)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Tippek a nyári hajápoláshoz Tippek a nyári hajápoláshoz

Érdemes megfogadni hasznos tanácsainkat.

Nyári depresszió Nyári depresszió

Jellegzetes tünete a kimerültség, álmatlanság és belső nyugtalanság.

Országos kampány a „Női...

A nőknek indít ötalkalmas szűrési kampányt a SZÍVSN Országos Betegegyesület, kapcsolódva ahhoz az európai, FH Europe kezdeményezéshez, ahol 1000...

Semmelweis-nap a Bethesda...

Semmelweis-nap az egészségügy ünnepe. Békeidőben is, járványidőben pedig különösen. Ennek alkalmából adták át a Bethesda Gyermekkórházban a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.