PR - Egészségmegőrzés cikkek

PR - Egészségmegőrzés cikkek

A használati tárgyak veszélyei

WEBBeteg
2021-09-21 18:02

Életünk azon színterein, ahol a legtöbb időt töltjük, kiemelten törődnünk kell a higiéniával. Otthonunkban és a munkahelyünkön egyaránt fontos olyan tiszta és friss környezetet teremtenünk, amelyben védve érezhetjük magunkat a fertőzéseket okozó baktériumoktól, gombáktól és vírusoktól. Hogyan lehet minimálisra csökkenteni a fertőzés rizikóját a használati tárgyainkon? (x)

A babázás nem gyerekjáték, ezért jó, ha kéznél van a segítség!

WEBBeteg
2017-04-11 08:37

"9 hónap biztosan elég lesz, hogy felkészüljek a kicsi érkezésére" - gondolják sokan, majd a gömbölyödő pocak láttán a magabiztosságot felváltják a kételyek. Ezentúl okkal kaphatja majd elő mobiltelefonját a segítségért kutatva, ugyanis az ingyenesen letölthető Babanapló alkalmazás lesz az elkövetkező hónapokban az egyik leghűségesebb tanácsadója.

Ingyenes mobilapp cukorbetegeknek

Diabétesz Kontroll Program
2017-04-07 08:59

A Diabétesz Kontroll Program 4 fő támogatója az idei évben is folytatja a cukorbetegségre és hatékony diabéteszkezelésre való figyelemfelhívást. A Roche Magyarország Kft., a Merck Kft., a Pharma Nord Kft. és a Nemzetközi Édesítőszer Szövetség (ISA) 2017-ben tovább bővítik a Diabétesz Kontroll Program kínálta szolgáltatásokat.

Hogy működik a hévízi tó?

Támogatott tartalom
2013-04-05 17:05

A hévízi tó és iszap jótékony hatásait már az ókori rómaiak is ismerték. Az évszázadok során az orvostudomány mind jobban megismerte gyógyhatásait, olyan kezelésekkel egészíti ki, amelyek hatékonyságát tovább növelik, így emelve gyógyerejét. A víz és iszap egyedi tulajdonságait felhasználó terápiák gyökerei egészen az 1700-as évek végéig nyúlnak vissza.(x)

Miért fontos a helyes orrszívás?

Szponzorált tartalom
2011-09-28 02:51

Az édesanyák legfontosabb célja, hogy csemetéjüknek a lehető legjobbat adják mindenből és segítsék fejlődését. Ehhez elengedhetetlen a baba megfelelő táplálása, ápolása és a sok alvás. Ezek alapvető feltétele az akadálymentes légzés. (x)