Új stratégiai partner a WEBBetegen

Szerző: WEBBeteg

Stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött a Webbeteg és az egészségügyi kommunikációban meghatározó szerepet betöltő Pearl Hungary Kft. A megegyezés az egészségügyi témákhoz kapcsolódó betegkommunikációban nyújtott kölcsönös segítségadást tűzte ki céljául.

A kizárólag magyar tulajdonban lévő cég 2000-ben alakult. A cég fő profilja elsősorban a gyógyszeripari vényköteles és OTC termékek, valamint az egészséghez kapcsolódó FMCG termékek területén, orvosok és betegek felé végzett sokoldalú marketing-aktivitás (pl. telemarketing, direkt marketing, orvosfutár szolgálat), de kiterjed továbbá minden egészséghez, egészségneveléshez kapcsolódó programok szervezésére is (pl. szűrőprogramok, orvos és beteg loyalty-, valamint betegedukációs-programok szervezése, betegklubok kiépítése, üzemeltetése, betegkommunikáció teljes körű kivitelezése).

A kommunikációs cég legfőbb célja, hogy ezen tevékenységekkel hozzájáruljon az orvos és beteg kapcsolatának hatékonyabbá tételéhez, a magasabb életminőség, valamint az egészségtudatosság eléréséhez.

Linkajánló
A Pearl Hungary Kft. hivatalos weboldala

A Pearl Hungary Kft. a közel egy évtizedes gyógyszeripari-piackutatási és marketing-tapasztalattal rendelkező Szinapszis cégcsoport tagja. A magas színvonalú szakmai kiszolgálást a munkavállalók sokszínűsége biztosítja, kik között orvostudományi, a közgazdaságtudományi, jogi, vagy informatikai végzettségű szakembereket egyaránt találunk.

Az egészségügyi kommunikációban betöltött kiemelt szerepet bizonyítja, hogy az ügyfelek között a Magyarországon működő legnagyobb gyógyszercégek is megtalálhatóak.

(WEBBeteg)

Módosítva: 2008.04.04 11:35, Megjelenés: 2008.04.04 11:35
Címkék: WEBBeteg
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Vashiányos vérszegénység Vashiányos vérszegénység

Mi okozhatja? Melyek a vashiány tünetei? Mennyi a vasszükségletünk?

Legyen a mozgás kortalan! Legyen a mozgás kortalan!

A Magyar Szabadidősport Szövetség ajánlása a szenior korosztálynak. (x)

A méhpolip okai, tünetei és...

Az endometriumpolip (endometriumpolyp) vagy méhpolip olyan rendellenes növekedés, amely mirigyeket, stromákat és ereket tartalmaz, amelyek a méh...

Vannak-e ellenjavallatai a...

A meningococcus okozta agyhártyagyulladás elleni védőoltás beadása biztonságos és minimális mellékhatásokkal vagy kockázatokkal jár. Lehetnek...

4 évesek lettünk...

Négy évvel ezelőtt, 2008. februárjában indult el egészségportálunk, a WEBBeteg.hu. Látogatóink immár négy éve kérdezhetnek...

A legmegdöbbentőbb esetek 2008-ból

A webbeteg.hu egészségügyi portál 11 hónapos működése óta a világban számos megdöbbentő eset történt. Az évvégéhez közeledvén...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.