• Új stratégiai partner a WEBBetegen

   Szerző: WEBBeteg

   Stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött a Webbeteg és az egészségügyi kommunikációban meghatározó szerepet betöltő Pearl Hungary Kft. A megegyezés az egészségügyi témákhoz kapcsolódó betegkommunikációban nyújtott kölcsönös segítségadást tűzte ki céljául.

     Linkajánló


   A Pearl Hungary Kft. hivatalos weboldala

   A kizárólag magyar tulajdonban lévő cég 2000-ben alakult. A cég fő profilja elsősorban a gyógyszeripari vényköteles és OTC termékek, valamint az egészséghez kapcsolódó FMCG termékek területén, orvosok és betegek felé végzett sokoldalú marketing-aktivitás (pl. telemarketing, direkt marketing, orvosfutár szolgálat), de kiterjed továbbá minden egészséghez, egészségneveléshez kapcsolódó programok szervezésére is (pl. szűrőprogramok, orvos és beteg loyalty-, valamint betegedukációs-programok szervezése, betegklubok kiépítése, üzemeltetése, betegkommunikáció teljes körű kivitelezése).

   Hirdetés

   A kommunikációs cég legfőbb célja, hogy ezen tevékenységekkel hozzájáruljon az orvos és beteg kapcsolatának hatékonyabbá tételéhez, a magasabb életminőség, valamint az egészségtudatosság eléréséhez.

   A Pearl Hungary Kft. a közel egy évtizedes gyógyszeripari-piackutatási és marketing-tapasztalattal rendelkező Szinapszis cégcsoport tagja. A magas színvonalú szakmai kiszolgálást a munkavállalók sokszínűsége biztosítja, kik között orvostudományi, a közgazdaságtudományi, jogi, vagy informatikai végzettségű szakembereket egyaránt találunk.

   Az egészségügyi kommunikációban betöltött kiemelt szerepet bizonyítja, hogy az ügyfelek között a Magyarországon működő legnagyobb gyógyszercégek is megtalálhatóak.

   (WEBBeteg)

   Módosítva: 2008.04.04 11:35, Megjelenés: 2008.04.04 11:35