Új stratégiai partner a WEBBetegen

Szerző: WEBBeteg

Stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött a Webbeteg és az egészségügyi kommunikációban meghatározó szerepet betöltő Pearl Hungary Kft. A megegyezés az egészségügyi témákhoz kapcsolódó betegkommunikációban nyújtott kölcsönös segítségadást tűzte ki céljául.

A kizárólag magyar tulajdonban lévő cég 2000-ben alakult. A cég fő profilja elsősorban a gyógyszeripari vényköteles és OTC termékek, valamint az egészséghez kapcsolódó FMCG termékek területén, orvosok és betegek felé végzett sokoldalú marketing-aktivitás (pl. telemarketing, direkt marketing, orvosfutár szolgálat), de kiterjed továbbá minden egészséghez, egészségneveléshez kapcsolódó programok szervezésére is (pl. szűrőprogramok, orvos és beteg loyalty-, valamint betegedukációs-programok szervezése, betegklubok kiépítése, üzemeltetése, betegkommunikáció teljes körű kivitelezése).

A kommunikációs cég legfőbb célja, hogy ezen tevékenységekkel hozzájáruljon az orvos és beteg kapcsolatának hatékonyabbá tételéhez, a magasabb életminőség, valamint az egészségtudatosság eléréséhez.

Linkajánló
A Pearl Hungary Kft. hivatalos weboldala

A Pearl Hungary Kft. a közel egy évtizedes gyógyszeripari-piackutatási és marketing-tapasztalattal rendelkező Szinapszis cégcsoport tagja. A magas színvonalú szakmai kiszolgálást a munkavállalók sokszínűsége biztosítja, kik között orvostudományi, a közgazdaságtudományi, jogi, vagy informatikai végzettségű szakembereket egyaránt találunk.

Az egészségügyi kommunikációban betöltött kiemelt szerepet bizonyítja, hogy az ügyfelek között a Magyarországon működő legnagyobb gyógyszercégek is megtalálhatóak.

(WEBBeteg)

Módosítva: 2008.04.04 11:35, Megjelenés: 2008.04.04 11:35
Címkék: WEBBeteg
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Egészségügy Egészségügy

Zárva lesznek pénteken a szak- és háziorvosi rendelők, gyógyszertárak.

HPV és méhnyakrák HPV és méhnyakrák

Hazánkban több, mint 1500 új esetet észlelnek évente.

10 ok, ami ujjdagadást okozhat

Az ujjak dagadása általában ártalmatlan, de van, amikor egy súlyosabb, háttérben meghúzódó állapotra utal. Íme, az ujjdagadás (dactylitis)...

Emelkedik a szennyvizek koronavírus...

A kommunális szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja országos átlagban emelkedést mutat.

4 évesek lettünk...

Négy évvel ezelőtt, 2008. februárjában indult el egészségportálunk, a WEBBeteg.hu. Látogatóink immár négy éve kérdezhetnek...

A legmegdöbbentőbb esetek 2008-ból

A webbeteg.hu egészségügyi portál 11 hónapos működése óta a világban számos megdöbbentő eset történt. Az évvégéhez közeledvén...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.