• Dr. Bánfalvi Péter

   Szerző: WEBBeteg

   1972-ben születtem Budapesten. Jelenleg Móron élek, két fiú és egy lány édesapja vagyok.
   1998-ban diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten.

   Utána Tatabányára költöztem, ahol az Szt. Borbála Kórház Sebészeti Osztályán dolgoztam öt évig. Itt tanultam meg a sebészet alapjait, emellett a kórház Proktológiai Szakrendelését már azzal a céllal látogattam, hogy a proktológiában nagy jártasságot szerezzek.

   Itt egy ideig a rektoszkópiás szűrővizsgálatokat is én végeztem.
   2003-tól a Móri Kórház Sebészeti Osztályán és Szakrendelésén dolgoztam az osztály megszűnéséig. 2004-ben tettem le a sebészeti szakvizsgát kiválóan megfelelt eredménnyel. Munkám, szaktudásom elismeréseként 2007-ben adjunktusi kinevezésben részesítettek.

   Proktológiai magánrendelést 2006-tól folytatok. A szakrendelés célja, hogy a páciens végbél-megbetegedését járóbeteg-szakellátáson belül, a lehető legkisebb megterhelést okozva gyógyítsuk meg, saját célommal egyezik, nagy felelősséggel járó és sokszor igazi kihívást jelentő munka a számomra. Ennek a kihívásnak az állandó önképzéssel, a gyógyítás egyénre szabott, állandóan tökéletesedő módszereivel igyekszem megfelelni.

   2008-ban indítottam az országban egyedüli módon, végbélbetegségekkel kapcsolatos orvosi felvilágosító blog oldalamat, amelynek rendszeres bejegyzéseit havonta többezren olvassák. Célom ezzel a hazánkban általánosan tapasztalt, sajnálatosan igen alacsony szintű egészségkultúra fejlesztése, melyre meglepően nagy igény mutatkozik.

   Várom magánrendelésemen, forduljon hozzám bizalommal!

   Diszkrét, megnyugtató körülmények között várom proktológiai magánrendelésemen Székesfehérváron és Budapesten>>

   Módosítva: 2010.07.19 09:20, Megjelenés: 2010.07.19 09:20