Dr. Nagy Zoltán

Szerző: WEBBeteg

Dr. Nagy Zoltán, urológus bemutatkozása, szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.

Vállalkozó urológus vagyok, tulajdonosa a Pécsi Vitamed Bt.-nek. A társaság a járóbeteg ellátásán kívül import tevékenységet is folytat – pénisz protézisek behozatalával.

1968-ban Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, majd 1 évig Budapesten, az István kórház urológiáján dolgoztam.

Ezt követően a Pécsi Orvostudományi Egyetem Urológiai Klinikáján gyógyítottam 1994-ig.

Szakvizsgát urológiai ismeretekből 1978-ban tettem.

1994-2004. között a Pécsi Honvéd Kórház Mátrix Sebészeti Osztályán, mint urológus főorvos dolgoztam. Feladatom volt – a teljekörű urológiai ellátáson kívül – a régiónkban a traumatológiai ügyelet (hétfő – szerda – vasárnap) urológiai vonatkozásának ellátása.

2004-től a Pécsi Honvéd Kórház megszüntetése után társas vállalkozóként dolgozom.

Fő érdeklődési terület: prosztata betegségek és férfi impotencia kezelése. Az általam importált pénisz protézisek beültetése magántevékenység keretén belül történik, kooperálva a pécsi székhelyű Erector Klinikával.

Módosítva: 2010.06.01 16:07, Megjelenés: 2010.06.01 16:07
Címkék: Dr. Nagy Zoltán
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Bőrproblémája van? Bőrproblémája van?

Online mobilapplikációs szolgáltatás. Hogy működik a teledermatológia? (x)

Egyesek hosszas, mások csak rövid...

Bizonyítékok alapján jó okkal vélhetjük úgy, hogy a koronavírussal szembeni immunitás a fertőződés után akár 6-8 hónapig, sőt, talán évekig...

Veszélyes tévhit terjed:...

Állatorvosoktól származó információk szerint az utóbbi időben megnövekedett az érdeklődés az ivermektint tartalmazó állatgyógyászati...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.