• Dr. Bagheri Fariborz

   Szerző: WEBBeteg

   Dr. Bagheri Fariborz, urológus szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.

   Orvosi tanulmányaimat 1994-ben, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem, majd a pécsi Urológiai Klinikán helyezkedtem el.

   Jelenlegi munkahelyem a budapesti Péterfy Sándor utcai kórház Urológiai osztálya. E mellett két szakrendelésen (V. kerület: www.blesz.hu, és VIII. kerület: www.legjobbrendelo.com) és egy magánrendelésen is (www.ilkaegeszseghaz.hu) dolgozom.

   Tagja vagyok a magyar (MUT), az európai (EAU), az amerikai (AUA), az angol (GMC) és a nemzetközi (SIU) urológiai társaságoknak.

   A laparoscopia iránti érdeklődésem miatt európai ösztöndíjat nyertem Ausztriába, egy világszinten elismert laparoscopos intézetbe. Azóta több mint 800 különféle urológiai laparoscopos műtétet végeztem. A fő tudományos munkám a vese daganatos sebészete (Ph.D. munkám) (www.vesedaganat.hu) és a női kismedencei szervek süllyedésének (úgynevezett hólyagsérv és méhsüllyedés) kezelése és műtéti megoldása.

   Urológusként a tevékenységi körömbe tartozik még a prosztatarák szűrővizsgálata és kezelése, hólyagdaganat kezelése, női és férfi vizelettartási zavarok, incontinentia, vese és uréterkő kezelése, prosztata és húgyúti gyulladásos betegségek kezelése, merevedési zavarok megoldása.

   Legutóbb frissült: 2010.06.01 14:49
   • WEBBeteg.hu