Novartis: Közösségi nap önkéntes munkával

Szerző: Novartis

55 ország több ezer Novartis munkavállalója vesz részt önkéntes segítő tevékenységekben a vállalat Közösségi Napjának alkalmából. Idén 14. alkalommal került megrendezésre a hagyományos Közösségi Nap, mely a vezető gyógyszervállalat 1996-os megalakulásának állít emléket.

Világszerte több mint 20.000 Novartis munkatárs végzett önkéntes munkát a Közösségi Napon, a Novartis Hungária és a Sandoz Hungária csaknem 150 fővel csatlakozott a programhoz Magyarországon.

Mivel a Novartis Hungária Kft. számára fontos, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítse és támogassa a társadalmat, minden évben olyan helyszíneket látogatnak meg, ahol lehetőség adódik a segítségnyújtásra a törődés és gyógyítás szellemében.

20.000 Novartis munkatárs végzett önkéntes munkát a Közösségi Napon

  • A Novartis 1996-os megalakulásának emléket állító hagyományos önkéntes program során a munkatársak 55 országban több száz közösségnek nyújtanak segítséget
  • Magyarországon a Novartis Hungária Kft. és a Sandoz Hungária Kft. csaknem 150 munkatársa vett részt önkéntes közösségi munkában
  • Az esemény hangsúlyozza a vállalat elkötelezettségét a Novartis Vállalati Polgárság elvei iránt

A Novartis-ról

A Novartis világszerte számtalan módon igyekszik segíteni azon embereket, akik nem engedhetik meg maguknak az egészségügyi ellátást. 2009-ben a Novartis Gyógyszer-ellátási Programja 79.5 millió betegnek segített világszerte, összesen 1.51 milliárd dollár értékben.

Ezen kezdeményezések között megtalálhatóak gyógyszeradományok, kutatóprogramok, küzdelem az olyan elhanyagolt betegségek ellen, mint például a malária, tuberkulózis és a lepra, valamint betegtámogató programok, melyek segítenek a rákbetegségben szenvedőknek, hogy innovatív és hatékony kezelésekhez jussanak hozzá.

A Novartis olyan egészségügyi megoldásokat kínál, melyek a betegek és társadalmak növekvő szükségletei célozzák. Kizárólag az egészségügyre fókuszálva, a Novartis változatos portfoliót kínál ezen szükségletek kielégítésére: innovatív gyógyszerek, kedvező ár-érték aránnyal rendelkező generikus termékek, oltóanyagok, diagnosztikai eszközök és vény nélkül kapható termékek.

A Novartis az egyetlen vállalat, amely vezető szerepet tölt be a fenti területek mindegyikén. A 2009-es évben a Novartis csoport forgalma 44,3 milliárd dollár volt, míg kutatás-fejlesztésre az elmúlt évben mintegy 7,5 milliárd dollárt fordított. A svájci, bázeli székhelyű Novartis csoport a világ 140 országában van jelen, és világszerte 100 000 főt foglalkoztat. További információért kérjük, látogasson el a http://www.novartis.com oldalra.

(novartis.com)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

10 ok, ami ujjdagadást okozhat

Az ujjak dagadása általában ártalmatlan, de van, amikor egy súlyosabb, háttérben meghúzódó állapotra utal. Íme, az ujjdagadás (dactylitis)...

Emelkedik a szennyvizek koronavírus...

A kommunális szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja országos átlagban emelkedést mutat.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.