• Dr. Filiczky István

   Szerző:
   WEBBeteg

   Dr. Filiczky István, belgyógyász, gasztroenterológus, orvos-közgazdász szakmai bemutatkozása.

   Dr. Filiczky István

   1990-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd 1996-ban belgyógyász, 1998-ban pedig gasztroenterológus szakvizsgát tettem.

   2003-ban Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán orvos-közgazdász másoddiplomát szereztem, és egészségügyi szakmenedzsment képzést végeztem.

   1990-1992-ben a Semmelweis OTE Kórélettani Intézetében dolgoztam, mint egyetemi tanársegéd, majd 1998-ig a Szent Imre Kórház II. számú Belgyógyászatán praktizáltam.

   1998 és 2001 között A MÁV Kórház és Központi Rendelőintézet III. számú Belgyógyászatán dolgoztam adjunktusként. Részlegvezetőként egy 65 ágyas intézményrészt irányítottam valamint hozzám tartozott az endoszkópos diagnosztikai centrum vezetése.

   Ezután 2004-ig a kórház Vitalitás Osztályának voltam osztályvezető igazgatója.

   2004 és 2007 között Érd Város Önkormányzatának Szakorvosi Rendelőintézetének orvos-igazgatójaként tevékenykedtem, illetve a gasztroenterológiai osztály vezető  főorvasaként praktizáltam.

   Jelenleg a Dr. Rose Medical Center belgyógyászaként az általános belgyógyászati és anyagcsere betegségek mellett a nyelőcső betegségeivel, a gyomor- és nyombél betegségeivel, a lisztérzékenységgel, a hasnyálmirigy gyulladásaival, valamint az ebből eredő cukorbetegségekkel foglalkozom.

   Érdeklődési kör

   A már jó ideje válságban lévő, szerkezeti és gazdasági átalakítás előtt álló egészségügy kitörési pontjainak feltárása. Új egészségügyi szolgáltatások kidolgozása, akár a rendelőintézeti/kórházi menedzsment szintjén is. Tagja vagyok a Magyar Hipertonia Társaságnak, a Magyar Diabetes Társaságnak, a Magyar Gastroenerologiai Társaságnak, A Magyar Élettani társaságnak és a Magyar Diabetes Társaságnak.

   Nyelvismeret

   Angol szakmai középfokú
   Német társalgási szint

   Elérhetőség

   www.drrose.hu
   +361 3776737

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu