• WEBBeteg nyereményjátékok - Kikapcsolódás a Főnix Kastélyszanatóriumban

   Szerző: WEBBeteg

   Szerencsés játékosunk másodmagával egy hetes ellátást nyert a nógrádgárdonyi Főnix Kastélyszanatóriumba.

    

    Tisztelt Szerkesztőség!


   Én nyerten meg a kétszemélyes egy hetes programot a Főnix Kastélyszanatóriumba. Nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás, a személyzet osztályon felüli volt. Mindenki kedves, még a gondolatainkat is teljesítették. Teljes orvosi kivizsgálásban volt részünk. Felhívták figyelmünket az életmódváltásra, amit feltétlenül be fogunk tartani, saját egészségünk érdekében. Mindenkinek ajánljuk, amennyiben megtehetik válasszák ezt a kikapcsolódási lehetőséget, itt a Főnix Kastályszanatóriumban. Megéri. Mégegyszer nagyon köszönjük.

   Üdvözlettel: Kuszenda Judit

   A "Kastélyszanatórium" új ellátási kategória a hagyományos orvoslás és a medical wellness elemeinek ötvözésével.

   Minden páciens komplex szív- és érrendszeri kivizsgáláson és állapotfelmérésen esik át. Az eredmények kiértékelése után személyre szabott javaslatot kapunk a tudatos életvezetésre és egészségmegőrzésre. A javasolt terápiák az egyhetes tartózkodás során folyamatos orvosi felügyelet alatt végezhetőek.

   Magyarországon egyedülálló diagnosztikus és terápiás eszközpark segítségével, egyedülálló vizsgálati módszereket alkalmaznak a kastélyszanatóriumban. Itt található az ország egyik legmodernebb spiroergometriai laboratóriuma. Echocardiographiával a szív teljes ultrahangos kivizsgálásra van lehetőség.

   Az edzésterveket a világ élvonalába tartozó Technogym cardio-gépekkel állítják össze. A Főnix Kastélyszanatóriumban a magas színvonalú orvosi ellátáshoz négycsillagos szállodai szolgáltatások sora párosul.

   A szanatóriumnak a gyönyörűen felújított nógrádgárdonyi Majláth-kastély ad otthont, mely kiváló természeti adottságokkal rendelkezik. Különleges előnye a kastélyszanatóriumi pihenésnek, hogy az exkluzív környezet, valamint az egészségügyi szolgáltatások komplex ellátást biztosítanak.

   FŐNIX KASTÉLYSZANTÓRIUM
   2673 Nógrádgárdony, Kórház u. 1.
   [email protected]

   Módosítva: 2010.01.19 08:40, Megjelenés: 2010.01.19 08:40