Az információ fél egészség - Egyéves a WEBBeteg

Szerző: WEBBeteg

Napi 15 ezer látogató, az Év honlapja versenyen kapott minőségi díj és számos pozitív visszajelzés bizonyítja, hogy az emberek igénylik a hiteles orvosi, egészségügyi tájékoztatást.

Bár a WEBBeteg még most múlt egyéves, orvosok, szerkesztők, újságírók, grafikusok már másfél éve dolgoznak azért, hogy olyan új egészségportál legyen jelen az interneten, amely méltó az orvosláshoz, a klasszikus gyógyításhoz, és mégis megfelelő fogadtatásra talál azok körében, akik hiteles egészségügyi információra vágynak.

Legnépszerűbb oldalaink

Cikkeinket orvosok írják illetve lektorálják, garantálva a hiteles tájékoztatást az interneten található, gyakran kétes megbízhatóságú információk sűrűjében. Elsősorban ennek tulajdonítjuk, hogy portálunk rendkívül rövid idő, egy év alatt az egyik leglátogatottabb egészségügyi portállá vált.

A WEBBeteg indulása óta azért dolgozunk, hogy Ön minél hasznosabb tanácsokat kapjon, akár cikkeink révén, akár egyéni kérdéseire adott válaszaink által, akár más látogatók tapasztalatainak segítségével blogjainkban és fórumainkban.

Az elmúlt egy év a számok tükrében

A portál indulása óta több mint egymillió látogatója volt a WEBBetegnek. Az alábbi diagram szemléletesen mutatja, hogy hogyan növekedett portálunk látogatottsága hónapról hónapra. (A nagyobb kép megtekintéséhez kattintson a képre!)

A nagyobb méretű képért kattintson a képre!

További számok a WEBBEtegről:

  • Több mint 5000 megválaszolt kérdés az orvos válaszol rovatban, mintegy 30 szakértő orvos.
  • 3000 cikk, köztük részletes leírás 500 betegségről, egészségügyi érdekességek, kutatási eredmények és praktikus tanácsok.
  • 8500 regisztrált látogató.
  • Mintegy 160 ezer alkalommal látogatták portálunkat határainkon túlról, elsősorban Romániából, Szlovákiából és Nagy-Britanniából.

Hogyan alakult, hogyan változott a portál?

Regisztrált felhasználóink tavasszal megújult személyes oldallal találkozhattak, ahonnan számos funkciót, interaktív elemet gyorsabban tudtak elérni. Keresőink szintén lényeges átalakításon estek át, több információt megjelenítve a keresett orvosokról, kórházakról, patikákról. A cikkek megjelenésének átszabásával a korábbiaknál sokkal többi információ vált elérhetővé, hogy gyorsabban és könnyebben megleljék a felhasználóink azt, amit keresnek.

Tenni az egészségért - saját eszközeinkkel

Mint azt már bizonyára számos látogatónk tapasztalta, az utóbbi hónapokban gyakran lehet találkozni a WEBBeteg nevével a médiában. Portálunk saját, ám napilapokhoz, tévécsatornákhoz, rádióadókhoz, internetes portálokhoz eljuttatott cikkei révén is tesz azért, hogy felhívja a figyelmet alapelvére, miszerint az egészség érték.

Ősz eleje óta portálunk képviselői megfordultak a Kossuth Rádió, Duna Televízió stúdióiban, és számtalan alkalommal hivatkozott ránk Magyarország vezető kereskedelmi televíziójának hírműsora is.

Munkánkat és a tájékoztatás színvonalát az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség által kiírt "Az Év Honlapja 2008" elnevezésű versenyen a szakmai zsűri Minőségi díjjal jutalmazta, amelynek köszönhetően a WEBBeteg egy éven keresztül viselheti "Az Év Honlapja 2008 Minőségi Díj" logót.

Munkánk célját mindig is az Önök elégedettsége jelentette, akik érdeklődve fordultak hozzánk segítségért. Reméljük, bizalmuk továbbra is megmarad és továbbra is szívesen kattintanak a www.webbeteg.hu portálra!

Köszönjük az eddigi bizalmukat!

A WEBBeteg csapata

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Angolkór Angolkór

A kóros D-vitamin-hiány tünetei, kezelése és megelőzése.

Mediterrán ketogén diétával...

Az Alzheimer-kór magasabb kockázatával járó enyhe kognitív károsodásban (mild cognitive impairment, MCI) szenvedő embereknél a bélrendszerben...

Megjelent a digitális WEBBeteg magazin

A WEBBeteg legjobb cikkeinek exkluzív, lapozható változata ezúttal digitális formában, táblagépekre vagy okostelefonokra is letölthető módon jelent...

Egészség: ismét a WEBBeteg lett Az...

A WEBBeteg nyerte el Az Év Honlapja 2012 címet egészségügy kategóriában - derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny hétfő...

Megújult, megszépült a WEBBeteg.hu

Aki a mai napon felkereste portálunkat, már a megújult WEBBeteggel találkozhatott. A portál korábbi hasznos funcióinak megtartása mellett, újabb...

4 évesek lettünk...

Négy évvel ezelőtt, 2008. februárjában indult el egészségportálunk, a WEBBeteg.hu. Látogatóink immár négy éve kérdezhetnek...

Az Év Honlapja: ismét minőségi...

A tavalyi év után 2009-ben is Minőségi Díjjal jutalmazta a szakmai zsűri portálunkat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség...

A legmegdöbbentőbb esetek 2008-ból

A webbeteg.hu egészségügyi portál 11 hónapos működése óta a világban számos megdöbbentő eset történt. Az évvégéhez közeledvén...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.