Biztonságban nyáron is – Covid-19 gyorstesztek kedvezményes áron

Szerző: Szponzorált tartalom

Habár hazánkban jól halad az oltási program, a koronavírus még mindig jelen van, ezért a szakértők továbbra is óvatosságra intenek. Egyetlen oltás sem ad 100%-os védelmet a fertőzés ellen még a második dózis után sem, a legtöbben pedig egyelőre csak az első dózist kapták meg. (x)

Az újabb hullám elkerülése érdekében tehát folytatni kell az óvintézkedések betartását, és a fertőzött személyek hatékony, mielőbbi kiszűrését rendszeres teszteléssel. Ehhez talál megbízható, költséghatékony megoldásokat a Medexim gyógyászati webáruházában.

Az oltottság és a korlátozások enyhítése mellett is tudatosan kell viselkednünk, hiszen a fertőzés még terjed, és az a személy is továbbadhatja, aki már megkapta az oltást. A vírus ugyanis megtapadhat az orr és a torok nyálkahártyáján, az tüsszentéskor, köhögéskor, hangos beszédkor egészséges személyekre is átkerülhet, ezért a maszkviselésnek és a tesztelésnek számukra is nagy jelentősége van a vírus elleni védekezésben.

Az általunk forgalmazott divatos, mosható szájmaszkok magas minőségű textíliából készülnek, kényelmes kialakításukkal és átlélegezhető rétegeikkel praktikusak munkavégzéshez és hosszú órákon át történő viseléshez. Tökéletesen illeszkednek az arcra, állítható fejpántjukkal egy mozdulattal nyakba akaszthatóak, valamint felvehetőek. Magyar termékek, így megvásárlásukkal egy hazai vállalkozást is támogathatunk.

A fertőzés teljes szakasza ellenőrizhetőA járvány terjedését gátló higiéniai szabályok tehát továbbra is szükségesek, ám sajnos korántsem elégségesek. A leggyorsabb mód, amellyel meg lehet akadályozni, hogy a COVID-19 vírus továbbterjedjen, a tesztelés, majd a fertőzöttek mielőbbi elkülönítése. A webshopunkból megrendelhető Clungene gyorstesztekkel a fertőzés teljes szakasza ellenőrizhető, valamint a védőoltással szerzett immunitás is kimutatható.

Az antigén gyorsteszttel a tünetek megjelenését követő 7 napon belül azonosítható a fertőzés azon fázisa, amikor az érintett a leginkább fertőzőképes, a teszt szenzitivitása 91,4%, specificitása 100% ebben az időszakban.

A szerológiai gyorsteszttel a fertőzés középső és késői szakasza, valamint a múltban lezajlott fertőzés is igazolható, mindössze 15-20 perc alatt. Aktuálisan fennálló fertőzés gyanúja esetén a tünetek megjelenését követő 7-8. naptól a teszt kimutatja a szervezet által termelt IgM antitest termelését, majd 2-3 hét után a védettséget adó IgG ellenanyagot. Emellett a múltban lezajlott fertőzés az esetek túlnyomó többségében legalább 3 hónapon keresztül kimutatható. Szenzitivitása 90% feletti (a tünetek megjelenését követő 8. naptól), specifitása 98%.

Nincs két egyforma immunrendszerGyorsteszt elvégzése a védőoltás beadatása előtt is ajánlott, hiszen aki fertőzötten megy emberek közé, terjeszti a vírust, és veszélyezteti a többieket. Szerológai tesztünk emellett a védőoltás által szerzett védettséget is kimutatja (IgG pozitív eredmény formájában), erre az eddigi tapasztalatok alapján a második dózist követő 4–10 napon belül lehet számítani. Fontos megjegyezni, hogy az eredmény kimutatása komplex dolog; előfordulhat, hogy a teszt nem ad pozitív eredményt, ez azonban nem jelenti a védőoltás hatástalanságát. Ennek hátterében több ok állhat: lehet, hogy az illető szervezete nem termel annyi ellenanyagot, ami a kimutathatósági küszöböt elérné, vagy nem megfelelően végezték el a tesztet. Nincs két egyforma immunrendszer, az ellenanyag-termelés mindenkinél máshogyan alakul, a gyorsteszt eredménye tehát minden esetben tájékoztató jellegű.

Kedvez? ár

Most rendkívül kedvező áron vásárolhatóak meg a gyorstesztek a webshopból: 1 doboz (25 db) Clungene antigén teszt bruttó 39 900 Ft-ért; 1 doboz (25 db) Clungene IgM/IgG ellenanyag teszt bruttó 37 900 Ft-ért rendelhető meg. Emellett antigén tesztjeink már 1 db-os kiszerelésben is elérhetőek 2 690 Ft-ért!

A Medexim webshopjában forgalmazott Clungene gyorstesztek a legjobb minőségű, nemzetközileg elismert tesztek a piacon. Felelős beszerzésből származnak, beszállítónk az ISO 9001:2015 tanúsítványnak megfelelően szervezett, amelyet az SGS tanúsít.

További információért látogasson el weboldalunkra, kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kedvez? ár
Webáruházunkat családi vállalkozás keretében üzemeltetjük, és azzal a céllal hoztuk létre, hogy a világ különböző pontjáról olyan termékeket hozzunk el a hazai vásárlók számára, amelyek magas minőségüknek köszönhetően az egészségük megőrzését segítik elő a hétköznapokban, mindezt megfizethető áron. Szakértelmünkkel, többéves tapasztalatunkkal és nemzetközi kapcsolatainkkal garantáljuk a minőséget. Bátran mondhatjuk, hogy szenvedélyünk a kereskedelem, évek óta foglalkozunk gyógyászati és egészségügyi eszközök forgalmazásával, és a jelenlegi járványhelyzetben is az a fő célünk, hogy kedvező áron jutassuk minőségi termékekhez a vásárlóinkat.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Influenza Influenza

Erősebb lehet az idei szezon. Érkeznek a térítésmentes vakcinák.

Terhesség Terhesség

Így tartsd magad formában a várandósság alatt! (x)

Koronavírus - Nincs megállás a...

A szennyvízminták SARS-CoV-2 koncentrációja lassú ütemben növekszik. A vizsgált városok közül emelkedés tapasztalható Kecskeméten...

Koronavírus - 455 új fertőzött...

A beoltottak száma 5 911 737, közülük 5 682 396 fő már a második oltását is megkapta, 911 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

Koronavírus kisokos - A legfontosabb...

Minden egészségügyi tudnivaló, amit ismernie kell és érdemes a COVID-19-járványról a WEBBeteg.hu összeállításában. A legfontosabb jelenleg is:...

Koronavírus-fertőzöttek számának...

Az ismert, adott napon fennálló COVID-19-fertőzéses esetek számának időbeli alakulása és megyék szerinti eloszlása Magyarországon. Oldalunk naponta...

A koronavírus pszichológiai hatásai...

A változásra fel lehet készülni – fogalmaz a Magyar Tudományos Akadémia számára készített ismeretterjesztő írásában Gyarmathy Éva klinikai és...

Koronavírus után - ezek a...

Szerencsére sokan meggyógyulnak a COVID-ból, de felépülésük után gyakran még hónapokig küzdenek krónikus fáradtsággal, memória- és...

Megfáztam vagy koronavírusos vagyok?...

A különböző eredetű légúti fertőzések tünetei nagyon hasonlóak, így biztosat továbbra is csak laboratóriumi teszt tud mondani. Az egyes tünetek...

Információk a Szputnyik V...

Az orosz vakcinával most a Dél-Pesti Centrum Kórházban, a Honvédkórházban, a Szent János Kórházban és a Szent Imre Kórházban kezdődnek az...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.