Adunk 5 okot rá, hogy videó konzultációval lépjen kapcsolatba orvosával!

MediCall
megjelent: 2020.05.21.

Az egész világ a digitális térbe szorult, így az orvosok és pácienseik is. A kialakult helyzetre a modern technológiai cégek gyorsan és jól reagáltak, olyan innovatív online megoldásokkal, mint például az orvosi videó konzultáció lehetősége. (x)

Ha még nem próbálta ki a WEBBeteg videó konzultációs szolgáltatását, akkor most mondunk 5 nyomós okot arra, hogy megtegye!

Biztonság

Számos orvos felhívta rá a figyelmet, hogy a korlátozások feloldásával a járvány még nem szűnik meg. Éppen ezért fontos, hogy továbbra is csak indokolt esetben látogassunk el egészségügyi intézményekbe. A videó konzultáció egy olyan biztonságos megoldás, amelynek használatával elkerülhető a személyes kontaktus, mégis megvalósítható az orvos-beteg kapcsolatfelvétel egy közvetlenebb formában, mint a hagyományos telefonbeszélgetés.

Kényelem

A legtöbb ember kellemetlenül és kényelmetlenül érzi magát egy egészségügyi intézményben. A kényelmetlen körülmények, rossz közérzetünk és maga az élethelyzet is a komfort érzetünk rovására megy. Egy otthonról indított videóhívás keretében nem kell feszélyezve éreznünk magunkat egy kórházi folyosón ücsörögve és nem kell kitenni magunkat az utazás és a várakozás okozta stressznek.

Videó konzultáció

Dokumentum feltöltés

A felhasználóbarát webes felületen keresztül akár a videó hívás közben is megoszthatjuk orvosunkkal korábbi leleteinket, zárójelentéseinket és könnyedén megmutathatjuk szabad szemmel látható tüneteinket is.

Időt spórol meg

Az előre egyeztetett időpontban történő videó konzultációval nem kell időt pazarolnunk utazásra és helyszíni várakozásra. A megbeszélt időpontban, a szükségesnek ítélt ideig áll rendelkezésünkre a választott orvos, hogy megtakarítsa számunkra az egyik legértékesebb dolgot: az időt.

Költséghatékony

A videó konzultáció során nem kell utazásra és parkolásra költenünk vagy elbukni a szabadnapunkat munkahelyünkön. A szolgáltatás ára pedig alacsonyabb egy hagyományos magánrendelői konzultációénál, így ezzel is pénzt spórolhatunk meg. A videóhívás díja egyszerűen kiegyenlíthető bankkártyával online.

Ha Önnek is fontos a biztonság és a kényelem, akkor válassza a videó konzultáció felhasználóbarát és modern megoldását, mellyel pénzt és időt takaríthat meg!

IDŐPONTFOGLALÁSÉRT KATTINTSON!

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Magas vérnyomás Magas vérnyomás

Milyen a kockázata, hogy szív- és érrendszeri betegség jelentkezzen?

Mit mutat a szívultrahang? Mit mutat a szívultrahang?

Milyen formái vannak a vizsgálatnak? Milyen esetekben indokolt?

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.