• 4+1 jó tanács, hogyan aludjunk jól home office idején

   Szerző: Sedacur - Szponzorált tartalom

   A mély és pihentető alvás növeli az ellenálló képességünket, és segít a lelki egyensúlyunk megtartásában. Ám ha a lakásunk, főleg, ha a hálószobánk lesz az irodánk, az megnehezítheti az esti elalvást is. (x)

   Ha munkahelyre járunk dolgozni azt kívánjuk, bárcsak több időt tudnánk otthon tölteni. Ám ha úgy hozza a sors, hogy folyamatosan otthonról kell dolgozni, esetleg több családtagunkkal együtt „beszorulunk” egy kisebb lakásba, akkor hamar visszakívánkozhatunk a munkahelyünkre. Ha folyton otthon gubbasztunk, kevesebb fény ér minket, alig mozgunk és a hálószobában dolgozunk, nagy valószínűséggel nehezebben alszunk el esténként.

   Jó alvás

   Elalvást segítő tippek:

   1. Mindenképpen szükségünk van a napfényre: ha nem ér minket elég fény, a belső biológiai óránk összezavarodhat. Ha szeretnénk jól aludni, minden nap menjünk ki a hátsó udvarra, ücsörögjünk az erkélyen, esetleg sétáljunk egyet a szabadban.
   2. Fontos a fizikai aktivitás: ahhoz, hogy jól aludjunk, elengedhetetlen a mozgás. Ha nem tudunk kimenni a szabadba, akkor vegyük elő a szekrény mélyére süllyesztett súlyzóinkat vagy a jógaszőnyegünket, és végezünk otthoni gyakorlatokat. Nem kell megerőltetnünk magunkat, a lényeg az, hogy mindennap mozogjunk egy kicsit. A rendszeres fizikai aktivitás segíti a hosszabb, és mélyebb alvást.
   3. Lazuljunk el alvás előtt, szabaduljunk meg a rossz gondolatoktól: ajánlott, hogy esténként végezzünk relaxációs gyakorlatokat, próbáljunk ellazulni. Segíthet, ha elalvás előtt leírjuk egy naplóba, mi minden jó történt velünk aznap.
   4. A hálószobánkba csak aludni menjünk be, minden egyebet próbájunk meg más helyiségekben csinálni. Ne dolgozzunk, ne tévézzünk a hálószobánkban, az legyen szigorúan az alvás helyszíne!
   5.  A feszültség oldásában, és az esti ellazulásban segíthet a Sedacur forte. Ez a növényi gyógyszer segíti a mély alvást, napközben pedig oldja a feszültséget. Ha Sedacur fortét szedünk nem kell attól tartanunk, hogy másnap tompul a figyelmünk, csökken a reakcióidőnk. Hozzászokni nem lehet, és függőséget sem okoz. A Sedacur forte három, évszázadok óta bevált gyógynövény, a valeriána, a komló és a citromfű kivonatának kombinációját tartalmazza. A valeriána és a komló altató és feszültségoldó hatású, míg a citromfű az ideges eredetű szív- és gyomorpanaszokat enyhíti. A Sedacur forte azáltal, hogy nyugtat és altat is egyszerre, segít kitörni az ördögi körből. Ugyanis a pihentető éjszakai alvásnak alapfeltétele, hogy napközben ne legyünk ingerültek, feszültek, hanem inkább nyugodtak és kiegyensúlyozottak. Ez fordítva is igaz: ha éjjel nem tudunk aludni, akkor napközben sokkal feszültebbek leszünk.

   A Sedacur fortét nem kell orvossal felíratni, vény nélkül kapható a patikában, már 60 darabos kiszerelésben is.

   A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

    

   Módosítva: 2020.05.06 09:03, Megjelenés: 2020.05.06 09:03