• Hatékony segítség a hasmenés ellen

   Szerző: WEBBeteg - Szponzorált tartalom

   Számtalan oka lehet annak, ha a kellemetlen hasmenéssel kell megküzdenünk. Sokféle tényező válthatja ki, melyek mindenkinél eltérőek lehetnek: az elfogyasztott élelmiszer, a mindennapi stressz, egy gyomorrontás vagy akár a menstruáció is közrejátszhat. Ne hagyja figyelmen kívül, van megoldás! (x)

   Amikor valami felborítja a tápanyagok és a víz bélben történő felszívódásának természetes egyensúlyát, a belek működése fokozódhat. Az elfogyasztott ételből származó folyadék, ásványi sók és tápanyagok ilyenkor túl gyorsan haladnak át a bélrendszeren. Ha a bélből kevesebb folyadék szívódik fel, az eredmény lazább vagy folyékonyabb széklet lesz, közismert nevén hasmenés.

   Gyakori okok a hasmenés hátterében

   A hasmenést általában három okra vezethetjük vissza:

   • Étkezési szokások és ételek: túl gyors étkezés, nagy adagok és nehéz ételek fogyasztása, ételmérgezés, gyomorrontás, késő esti étkezés.
   • Irritábilis bél szindróma (IBS)
   • Stressz és szorongás: nyilvános szereplés, vizsga, magánéleti problémák, túlterheltség.

   A hasmenést kezelni kellKezelje a hasmenést

   A hasmenés kezelés nélkül folyadék- és sóvesztést okozhat, ami gyengeséghez, kimerültséghez vezethet. A korai kezelés csökkenti a folyadék- és sóvesztést, így állapota gyorsabban javulhat, illetve a szervezet normális működése is hamarabb helyreáll.

   Oldja meg egyszerűen a problémát!

   A vény nélkül kapható IMODIUM®-ot már rögtön az első alkalom után beveheti. Segít megszüntetni a hasmenés tüneteit, felgyorsítva ezáltal a gyógyulást. Hatóanyaga, a loperamid-hidroklorid segít helyreállítani az emésztőrendszer természetes ritmusát és aktivitását, melynek eredményeként normalizálódik a folyadékok, sók és tápanyagok felszívódása a bélből.

   Az IMODIUM® nem székletfogóként működik, hanem a bélfalra hatva segít, hogy visszaállhasson a bélmozgások természetes, normális ritmusa.

   A különböző eredetű hasmenéses tünetek kezelésére felnőttek és 6 év feletti gyermekek egyaránt alkalmazhatják. IBS-hez kapcsolódó hasmenés kezelésére csak felnőttek alkalmazhatják, miután orvosuk megállapította a betegséget!

   Váratlan helyzetekre

   Az IMODIUM® 2 mg kemény kapszula mellett a váratlan helyzetekre megoldást nyújthat az Imodium®  Instant szájban oldódó tabletta, mely bárhol, bármikor, víz nélkül is bevehető. Már egy adag (2 db kapszula vagy tabletta) megszüntetheti a különböző eredetű hasmenés tüneteit, akár egy órán belül. Felnőtteknek irritábilis bél szindróma (IBS) okozta hasmenés esetén is ajánlott.

   Ne feledje, a hasmenés kezelésével a szervezet működése hamarabb visszaáll a megszokott ritmusába, így állapota gyorsabban javulhat - és mehet tovább a nap.

   Ne hagyja figyelmen kívül, ha hasmenése van!

   A kockázatokról és a mellékhatásokról

   olvassa el a betegtájékoztatót,

   vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

   MAT/7149/06/2019

   Módosítva: 2019.07.10 16:35, Megjelenés: 2019.07.10 16:35