• Így állítható helyre a hüvely normál mikroflórája

   Szerző: Gynoflor - Szponzorált tartalom

   Antibiotikum - és egyéb, például gomba elleni - kezeléseket követően nagyon fontos elősegíteni azt, hogy a hüvelyi pH-érték a normális tartományba térhessen vissza. Ennek módja pedig napjainkban már rendkívül egyszerű. (x)

   Baktérium- vagy gombafertőzést, antibiotikum-kezelést követően az egészséges hüvelyflóra visszaállítását tejsavas hüvelykezeléssel, például Lactobacillusokat tartalmazó hüvelytabletta alkalmazásával lehet elérni.

   A hüvely egészségeAz emellett alkalmazott, kis mennyiségű, lokális hatású ösztriol hormon a hüvelyfal regenerálódását is támogatja, valamint segíti a Lactobacillusok szaporodását, hüvelyfalhoz tapadását.

   A Lactobacillus és ösztriol kombinációjával végzett helyreállító kezelést ajánlatos közvetlenül az antibiotikum-terápia, gomba elleni kezelés után végezni, hogy megakadályozzuk a visszaesést, valamint az újrafertőződést.

   Hogyan előzhetjük meg a hüvelyfertőzéseket, illetve kiújulásukat?

   A megelőzésrőlLehetőség szerint igyekezzünk kizárni a fertőzéshez vezető tényezőket, például mellőzzük a gyakori hüvelyzuhanyt, viseljünk természetes anyagból készült fehérneműt. Táplálkozzunk egészségesen, ne fogyasszunk finomított cukrot, szabaduljunk meg fölösleges kilóinktól. Ha tehetjük, kerüljük a stresszhatásokat.

   Mivel a hüvelyflóra egyensúlyát még számos egyéb külső és belső körülmény befolyásolhatja, a visszatérő hüvelyi fertőzések megelőzésére használjunk Lactobacillus- és ösztrioltartalmú készítményt. Már kialakult fertőzés esetén a fertőzést először meg kell szüntetni a fertőzés kezelésére alkalmas készítménnyel: erre vonatkozóan tartsuk be pontosan az orvosi előírásokat. Majd utána azonnal kezdjük meg a tejsavbaktériumok regenerálását, a hüvely védelmének biztosítását Gynoflor-ral, 6-12 napig.

   GYNOFLOR hüvelytabletta: egyedülálló összetételű, Lactobacillus-, és ösztrioltartalmú hüvelytabletta hüvelyi fertőzések megelőzéséhez, az egészséges hüvelyflóra helyreállításához, fenntartásához.

   A hüvely pH értéke

   Vény nélkül kapható gyógyszer. További információ: www.intimvedelem.hu

   GNF-VA-HU-1904-02 Lezárás dátuma: 2019.04.11.

   A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

   Módosítva: 2019.05.01 10:36, Megjelenés: 2019.04.24 15:40