• Csak elkezdeni nehéz?

   Szerző: Curves

   Sokszor szembesülünk azzal, hogy ugyan szeretnénk változtatni valamin az életünkben, falakba ütközünk a megvalósítás során. (x)

   A legtöbbször, bár ezt magunknak sem szeretjük bevallani, ezek a falak saját elménk falai, melyek pont közelségüktől válnak szinte ledönthetetlenné – de nem a Curves edzői szemében!

   Hiszen a Curves klubok és az összes edző tudja, hogy mit tud tenni annak érdekében, hogy nem csak felismerjük, de le is tudjuk dönteni ezeket a képzeletbeli falakat, melyek azonban nagyon is valóságos problémát jelenthetnek!

   Mi is az a Curves?

   Egy 30 perces, intenzív, de mégis kímélő edzés, mely biztonságos, de hatékony hidraulikus ellenállású gépeken történik, 30 másodpercenként gépet váltva, így az éppen megdolgoztatott izomcsoport tud pihenni, ezáltal pedig fejlődni is. Minden megtalálható ebben a 30 percben, melyet egy „rendes” edzéstől elvárunk: bemelegítés, erősítés, kardió edzés, levezetés és nyújtás. Köredzés jellegét az adja, hogy az edzés során, a 30 másodpercenkénti váltásoknál mindenki a mellette lévő, következő gépre megy át, így megadva az edzés alapritmusát.

   Curves

   A mozgás egészségmegőrző hatása ugyan már régóta köztudott dolog, mégis olyan keveset foglalkozunk vele! Pedig tudományos kísérletek is bizonyítják, hogy a rendszeres testmozgás, mint például a Curves által is ajánlott, legalább heti három alkalom jelentősen csökkenti az agyvérzés vagy a szívbetegség kialakulását, illetve a vastagbélrák kockázatát is. A rendszeres mozgás továbbá jótékony hatással van a II-es típusú cukorbetegségre, hozzájárul a csontok, izmok és ízületek egészségesen tartásához. A Curves mozgásforma az ízületi gyulladások, idegesség, stressz és a depresszió tüneteinek enyhítésében is segítséget nyújt számodra.

   Úgyhogy a válasz: nem, elkezdeni sem nehéz, hiszen mi segítünk benne! Gyere, csatlakozz a Curves klubhoz még ma!

   Módosítva: 2018.09.27 09:01, Megjelenés: 2018.08.30 12:41