Kovácsy Zsombor: Beutaló - Iránytű a magyar egészségügy labirintusához

Szerző: Athenaeum Kiadó

Kovácsy Zsombor ismeri az egészségügyet, ám néha ő is megbetegszik. Az orvos, jogász, menedzsment-szakember most megjelent könyvével igyekszik segítséget nyújtani mindenkinek, aki tájékozódni szeretne saját vagy hozzátartozója betegségéről, vagy csak általában érdekli a gyógyítás világa. (x)

A szórakoztató, helyenként provokatív stílusú kötet az egészségügy rejtélyes útvesztőjének feltérképezésében segíti az olvasót.

A könyv olyan kérdéseket érint, mint a hálapénz, a magánegészségügy, a betegjogok, a külföldi orvosi ellátás, a gyógyszerek és más gyógytermékek, a várólisták, a műhibaperek, a sajtóban közölt egészségügyi hírek értéke vagy az orvoslás jövője.

A 300 oldalas könyvet Grafitember karikatúrái és a médiából is jól ismert szerző mobilalkalmazással azonnal elindítható rövid videókommentárjai (LivePrint) teszik még színesebbé.

A könyv megvásárolható országszerte a Libri és a Líra üzletekben és a kisebb könyvesboltokban is, vagy online a Líra webáruházában.

(Athenaeum Kiadó)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A szomszédainknál már felütötte...

A koronavírus mellett már a többi légúti vírus is terjed, amelyek közül az influenza kimagaslóan veszélyes lehet. Egész Európában emelkedik a...

Mi történik, ha megkapja az oltást...

A COVID-19 elleni védőoltás beadása fontos lépés önmaga és a környezetében élők védelmében. Ugyanakkor az oltás időszakában tovább terjed a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.