Ha gondoskodik az egészségéről, akár 50 ezer forintot is nyerhet!

Szerző: OTP Egészségpénztár

Rendszeresen gyógyszert szed, nagy összegű egészségügyi szolgáltatást vesz igénybe? Ha igen, akkor most 50 ezer forintos vásárlási utalványt nyerhet! (x)

Most duplán megéri az OTP Egészségpénztárhoz csatlakozni, hiszen nem csak a 150 ezer forintos adó-visszatérítést használhatja ki, de Öné lehet a 100 darab, egyenként 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyike is. Hogyan? Mutatjuk!

Csatlakozzon most az OTP Egészségpénztárhoz, és fizessen be legalább 24 ezer forintot a pénztári számlájára, így részt vehet a Tavaszváró akcióban, ahol megnyerheti a 100 db, egyenként 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét!

Vajon az Ön számára hasznos lehet, hogy OTP egészségpénztári számlája legyen?

Válaszoljon igennel vagy nemmel a kérdésekre, és máris könnyebben eldöntheti, Önnek való-e az Egészségpénztár!

 • Kisgyermeket tervez? OTP Egészségpénztár logó
 • Fogászati beavatkozás előtt áll?
 • Lézeres szemműtétet tervez?
 • Lakáscélú jelzáloghitelt törleszt?
 • Szemüveget vagy kontaktlencsét hord?
 • Rendszeresen gyógyszert szed?
 • Évente részt vesz különféle szűrővizsgálatokon?
 • Vérnyomása és/vagy vércukorszintje rendszeres ellenőrzésre szorul?

Amennyiben bármelyik kérdésre is igennel válaszolt és adózott jövedelemmel rendelkezik, akkor minden bizonnyal százezres nagyságrendben költ az egészségére évente - ebben az esetben pedig mindenképpen érdemes megfontolnia az egészségpénztári számlanyitást.

Mire jó az egészségpénztári számla?

Ha van egészségpénztára, akkor a befizetései után igénybe veheti a 20% személyi jövedelemadó-visszatérítést, mely - a pénztári költségek levonása után is - akár 150 ezer forint megtakarítást jelenthet Önnek és családjának az egészségmegőrző költségekből.

Mi mindent vásárolhat egészségpénztári kártyával?

Például pelenkát, popsitörlőt, gyógypapucsot, gyógymatracot, vérnyomásmérőt, gyógyszert, de állhatja belőle a gyermekorvosi, nőgyógyászi, fogorvosi, általános egészségügyi szűrései árát vagy szemüveget, kontaktlencsét is vehet.

További kedvezményeket is kap a 20% adó-visszatérítés mellé!

Nem csak a 20% adó-visszatérítés miatt éri meg az egészségpénztári kártya, hanem azért is, mert kedvezményekhez is juthat általa! Több szolgáltató is plusz kedvezményt nyújt, ha egészségpénztári kártyával fizet. Az OTP Egészségpénztár szerződött partnerei között van, aki akár 30% kedvezményt is ad a kártya tulajdonosoknak! Jelenleg már közel 8 000 üzletben használhatja az egészségpénztári kártyáját.

OTP Egészségpénztár Tavaszváró kampány - csatlakozzon és nyerjen vásárlási utalványt!

Mit kell tennie, hogy részt vehessen a Tavaszváró kampány sorsolásán?

 1. Menjen fel az OTP Egészségpénztár weboldalára, és csatlakozzon az Egészségpénztárhoz az online rendszeren keresztül 2018. május 31-ig. Ne felejtse el beírni a kuponkód mezőbe a nyereményjáték kódját: "TAVASZVÁRÓ" - ehhez ki kell töltene a szükséges adatlapokat az online felületen (kattintson ide)

 2. Az online kitöltött adatlapokat nyomtassa ki, írja alá és küldje be postán vagy vigye el személyesen az OTP Egészségpénztár ügyfélszolgálatára (1051 Budapest, Mérleg u. 4.)

 3. Fizessen be az online létrehozott OTP Egészségpénztár számlájára legalább 24 ezer forintot - ha május 31-ig legalább ezt az összeget befizeti, és teljesíti az itt felsorolt feltételeket, akkor bekerül a sorsolásba!

Akik mind a 3 feltételt teljesítik, azok között 100 db, egyenként 50 ezer forintos, egészségpénztári termékekre beváltható vásárlási utalványt sorsol ki az OTP Egészségpénztár.

A belépéshez és további információkért kattintson ide!

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Gyermekorvos, az influenza elleni...

Az influenza betegségről és a megelőzését szolgáló oltóanyagokról írta legújabb tájékoztató hírlevelét a Normafa Gyermekrendelő háziorvosa a...

Dózis matek: 2 Pfizer + 1 Moderna...

Két Pfizer-oltás után egy Moderna ráerősítő nagyobb védettséget adhat, mint egy harmadik dózisban beadott Pfizer - derül ki egy vizsgálat...

Egy egészséges megoldás az Ön...

Az egészségpénztár egy olyan megtakarítási lehetőség, melynek segítségével idejében felkészülhet a nem várt egészségügyi kiadásokra...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.