• 5+1 tipp: Melyik szemészeti lézerközpontot válasszam?

   Szerző: Optimum Látásjavító Lézerközpont

   Az emberek többsége vonakodva veszi rá magát lézeres látásjavító műtétre, néha még akkor is, ha már évek óta úgy érzi, hogy számára túl sok nehézséget jelent a szemüveg vagy kontaktlencse viselése. A szemműtétnél kiemelkedően fontos, hogy a választott intézményben és orvosban megbízzunk, hiszen a szemünk épségét helyezzük a kezébe. A szemészeti beavatkozások óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években, így biztonságos, vadászpilóták és űrhajósok számára is bevett eljárások állnak a rendelkezésünkre. (x)

   Adunk néhány tippet, hogy körültekintően dönthess a látásjavító lézerközpontok közül.

   Tapasztalat

   Sokat számít, hogy milyen múlttal rendelkezik a kiszemelt intézet és a kezelést végző orvos. Több ezer műtét után sokrétű tapasztalattal rendelkeznek a szakemberek, akik nagy valószínűséggel több speciális esettel is találkoztak, melyeknek a kezelésére felkészültek. Tájékozódjunk az intézetről, hogy milyen konferenciákon ad elő, milyen eredményeket tud felmutatni, és a szemész szakmai pályafutását is vegyük szemügyre!

   Személyre szabott kezelés

   A legjobb eredmény érdekében nélkülözhetetlen, hogy a vizsgálatok és kezelések során figyelembe vegyék a páciens szemének és fénytörési hibáinak egyedi tulajdonságait. Teljes körű alkalmassági vizsgálattal és precízebb beavatkozással tökéletes látást érhetünk el. Minél több eljárás és program érhető el egy szemészetnél, annál biztosabb, hogy a számunkra legalkalmasabb megoldást tudják ajánlani.

   Korszerű technológia

   A lézeres látásjavítás gyorsan fejlődő ágazat, amelyben egyre biztonságosabb és hatékonyabb technológiák látnak napvilágot. Értelemszerűen a modern eszközök és eljárások szavatolják leginkább a kívánt eredményt.

   Orvosi garancia, minősítések

   Árulkodó, hogy egy intézet felelősséget vállal-e a munkájáért, vagy sem. Az orvosi garancia keretében, ha az ígért eredményt nem éri el a látásjavító műtét, akkor egy újabb kezelést végeznek ingyen, a kívánt cél elérése érdekében. Azok az intézetek, amelyek a legszigorúbb szabályok szerint végzik szolgáltatásaikat, bevezették az európai uniós minőségbiztosítási rendszert, erről a honlapon feltüntetett ISO tanúsítvány tájékoztat.

   Referenciák

   Ha megnézzük a látásjavító központok referenciáit és a Facebook-oldalukon az értékeléseket, átfogó képet kaphatunk a páciensek elégedettségéről.

   Látásjavítás

   5+1 Kedvezmények, finanszírozási lehetőségek

   A minőségi lézeres látásjavítás alapja a korszerű és karbantartott eszközpark, ez költséges feladat, ami a kezelések árán is megmutatkozik. Ezért nem mondhatjuk, hogy az ár legyen a választás fő szempontja. Azonban érdemes figyelni az időszakos akciókat, amikor a korszerű kezeléseket kedvezményes áron vehetjük igénybe.

   Az Optimum Látásjavító Lézerközpontban, amennyiben 2018. április 23-ig online regisztrálsz, ingyen mehetsz vizsgálatra, a lézeres látásjavítás árából akár 30% kedvezményt kaphatsz, és élhetsz a 12 havi részletfizetés lehetőségével. Az Optimum szinte valamennyi egészségpénztárral szerződéses viszonyban áll.

   Legutóbb frissült: 2018.04.16 14:06
   • WEBBeteg.hu