• Éjjel-nappal hívható gyermekorvosi ügyelet

   Szerző: Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

   A nap 24 órájában hívható a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet gyermekorvosa. A telefon közvetlenül az orvosnál cseng ki. (x)

   Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is hívható a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet 24 órában elérhető gyermekorvosa.

   Láz, hányás, hasmenés, hasi görcsök, nehézlégzés, szűnni nem akaró köhögés, illetve a hirtelen megjelenő kiütések a gyermek bőrén mind-mind okot ad arra, hogy hétvégén, vagy akár a többnapos ünnep alatt orvosi segítséget kérjünk.

   Hirdetés

   A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet csecsemő- és gyermekgyógyászai, gyermektüdőgyógyászati vagy gyermek gasztroenterológiai szaktudással, illetve a szakterületükön szerzett PhD fokozattal rendelkeznek. Így, legyen szó aktuálisan lázas állapottal járó, vírusos vagy bakteriális, felső vagy alsólégúti fertőzésről, esetleg más, gyulladásos vagy egyéb, hirtelen fellépő betegségről, gyermekorvosaink biztonsággal segítenek.

   Elérhetőség: +36 20 779 73 21. A telefon közvetlenül az orvosnál cseng ki.

   Hívható Budapest, és vonzáskörzetében. (Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre. Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés.)

   Minden további részlet a honlapon olvasható.

   Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

   Svábhegyi Gyermekgyógyintézet
   Cím: 1037, Budapest, Bokor utca 17-21.
   Tel: +36 1 44 33 200
   Weboldal: http://svabhegy.eu/

   Módosítva: 2018.03.29 18:35, Megjelenés: 2018.03.29 18:35