Megnyitott az Oktogon Medical Center

Szerző: Oktogon Medical Center

Tisztelt leendő Páciensünk! Örömmel tudatjuk, hogy magánorvosi intézményünk – az Oktogon Medical Center - Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontján megnyitotta kapuit. (x)

Az Oktogon Medical Center azzal a szándékkal jött létre, hogy Magyarországon a megszokottól teljesen eltérő környezetben, az orvosi hivatást misszióként, de egyben szolgáltatásként is kezelve új perspektívát adjon az egészségügyi tevékenységnek. Az Oktogon Medical Centerben megbízási jogviszony keretében foglalkoztatott orvosok mindegyike kiemelkedő szakmai felkészültséggel, több évtizedes műtéti háttérrel rendelkezik, egyesek nemzetközi tapasztalattal is bírnak.

Intézményünk Budapest szívében, a VI. kerület, Teréz körút 21. szám alatt várja gyógyulni vágyó pácienseit, a magas színvonalú járóbeteg-ellátás széles spektrumát kínálva, nyugat-európai színvonalú rendelőben, nívós, a legmodernebb technológiát magába foglaló diagnosztikai háttérrel.

Az Oktogon Medical Center célja, hogy empatikus, családi környezetet teremtsen minden páciens részére, amely megvalósulásához a kiválóan képzett személyzeti háttér, az intézmény alapterülete és belvárosi, kitűnő elhelyezkedése is hozzájárul, hiszen közös célunk betegeink mielőbbi gyógyulása empatikus, nyugodt környezetben.

Több évtizedes szakmai múlttal, nemzetközi tapasztalattal rendelkező orvos csapatunk jelenleg a következő szakterületeken várja a gyógyulni vágyó pácienseket:

Miért válasszon minket?

 1. Kiemelkedő szakmai múlttal rendelkező orvosok.
 2. Megbízható kórházi, műtéti háttér.
 3. Várakozásmentes, diszkrét és emberközpontú orvosi ellátás.
 4. Modern, minden igényt kielégítő eszközpark.
 5. Tökéletesen frekventált, minden közlekedési eszközzel megközelíthető orvos központ.

Az Oktogon Medical Center örömmel tudatja továbbá, hogy szolgáltatásait a következő szakterületekkel kívánja a jövőben bővíteni:

 • addiktológiai magánrendelés
 • neurológiai magánrendelés
 • reumatológiai magánrendelés
 • pszichiátriai magánrendelés
 • ultrahang
 • urológiai magánrendelés

Várjuk Önt nemzetközi színvonalú magánorvos központunkban!

Oktogon Medical Center

Üdvözlettel,
Az Oktogon Medical Center csapata

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Ajakherpesz Ajakherpesz

Az ajakherpesz okai, tünetei, kezelése és megelőzése.

Ajakherpesz Ajakherpesz

Tippjeink segítségével megelőzhető, hogy tönkretegye a nyarat!

Epilepsziás beteg agyműtéte - Rosa...

Agyműtétre készülünk az Amerikai úti Idegtudományi Intézetben (mai neve OMII). Erőss Lorand (akkor, 2018. május 31-én, 2 nappal azután, hogy a...

Gyengülő védettség az omikronnal...

A COVID-19 ma már nem csak az oltatlanok közül szedi áldozatait. Az omikron-variáns okozta járványhullámban egyre nő a statisztikákban az olyan...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.