• A természet erejével a légutak tisztaságáért

   Szerző: Aqua Maris

   A hideg, nyirkos idő beköszöntével megkezdődött a náthaszezon is, ami évente átlagosan 2-3 alkalommal dönti le lábáról az embert. Ilyenkor kiemelten fontos légzőszerveink felkészítése a kórokozókkal, baktériumokkal szemben, ugyanis a külső időjárási körülmények és a zárt terek klímája miatt nagyobb eséllyel lehetünk náthásak vagy influenzások. (x)

   Míg a zárt terekben - mint például munkahelyen vagy otthon - a kórokozók nagyobb mennyiségű jelenléte okozhat megbetegedést a ritkább szellőztetés miatt, addig a kinti hideg és a nyirkos levegő olyan egészségügyi problémák forrása lehet, mint a megfázásból adódó orrfolyás.

   A helyzeten csak ront a fűtés, hiszen a meleg levegő szárító hatású, amely így a nyálkahártya kiszáradásához vezethet, kellemetlen, húzó, viszkető, kaparó érzést okozva ezzel, ráadásul hajlamosít a fertőzések, a hurutok és a nátha kialakulására.

   Mégis mit tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a tüneteket?

   Fontos a prevenció, így amennyiben tehetjük, párásítsuk megfelelően a zárt tereket, szellőztessünk okosan, tehát rövidebb ideig, naponta akár többször is, és tartsuk tisztán orrjáratainkat, hogy a kórokozók kevésbé tudjanak megtapadni a nyálkahártyán.

   Ha viszont a nátha mégis ledöntött minket a lábunkról, és úgy érezzük, hogy alig kapunk levegőt, válasszunk olyan természetes alapanyagú tengervizes orrspray-t, amely pótolja a szükséges nedvet és sótartalmat, és megszünteti a kiszáradást.

    

   Miben segít a tengervíz nátha esetén?

   A tengervíz természetes módon tartalmaz több mint 80 létfontosságú ásványi anyagot és nyomelemet, összetevői pedig olyan összhangban, sói olyan fiziológiás koncentrációban vannak jelen, melyet lehetetlen laboratóriumi körülmények között előállítani. Így tudja biztosítani a légutak és az orrnyálkahártya egészséges működését, szükség esetén gyógyulását. Mivel természetes összetételű, így nincsenek mellékhatásai, nincs hozzászokás, biztonságos a szervezet és az orrnyálkahártya számára. Hosszú távon is használhatjuk, akár naponta többször is. Létezik hajtógázas és pumpás kiszerelésű orrspray, utóbbi előnye, hogy nem tartalmaz vegyszert, teljes mértékben természetes.

   Az Aqua Maris® tengervizes orrspray a természet erejével gondoskodik a tiszta légutakról megfázás, influenza vagy allergia esetén. Sótartalma segít hatékonyan eltávolítani a fölösleges váladékot, és csökkenti az orrdugulást, a több mint 80 ásványi anyag és nyomelem segítségével pedig regenerálja a sérült orrnyálkahártyát. Hajtógáz- és tartósítószer-mentes, így kisgyermekek és várandós, illetve szoptatós kismamák is biztonsággal használhatják. Míg az Aqua Maris® izotóniás orrspray az orrnyálkahártya ápolására, az orrhigiénia fenntartására és a száraz orrnyálkahártya kezelésére ajánlott, addig a hipertóniás Aqua Maris® Strong az orrdugulás és orrfolyás megszüntetésére és az orrjáratok kitisztítására, a váladék eltávolítására lehet megoldás.

   Szeretnék többet megtudni!

   A kockázatokról olvassa el a

   használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

    

   Módosítva: 2018.01.23 11:09, Megjelenés: 2018.01.23 11:09