Innováció a hajhullás ellen

Szerző: Vichy - Támogatott tartalom

Hajunk, a bőrünkhöz hasonlóan, védőfunkciót lát el, véd a környezeti ártalmakkal szemben. Fontos meghatározója mindennapi megjelenésünknek, hiszen az egészséges, dús hajzat önbizalmat is ad viselőjének. A hajhullás kellemetlen, akár lelkileg is megterhelő, lehet szezonális vagy állandósult folyamat. (X)

A hajhullás kellemetlen, akár lelkileg is megterhelő, lehet szezonális vagy állandósult folyamat. A hajhullásnak különböző okai lehetnek: genetikai, hormonális (szülés, menopauza), életmódbeli (stressz, fáradtság), vagy akár csak egyszerűen az évszakok váltakozása.

Vichy Dercos

Az első lépés megérteni a hajhullás okait, majd megismerni azokat a lehetőségeket, amelyek segítenek harcolni a hajhullás ellen. A hajhullás elleni fellépést érdemes időben elkezdeni.

Ez ellen nyújt most új segítséget a hajhullás úttörő szakértője, a Dercos

Az új Aminexil Clinical 5 program 20 év kutatás eredménye. Öt szempontot céloz meg, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a hajhullásban és a fejbőr egyensúlyában: a hajszálak megerősítése; a fejbőr egyensúlyának helyreállítása; a bőr barrier funkciójának megerősítése és a haj, valamint a fejbőr külső irritációktól való védelme; küzdelem a hajhagymákat körülvevő kollagénburok megszilárdulása ellen; a mikrokeringés serkentése.

Az Aminexil - egy bizonyított klinikai hatékonyságú, hajhullás elleni referencia molekula - különleges kombinációja 4 további aktív hatóanyaggal a széleskörű hatásért, a gyökerektől a hajvégekig. A textúra nem folyik, nem ragad és nem hagy nyomot a hajon. Nem irritálja a fejbőrt és az elvékonyult hajat.

Az energizáló sampont a hajhullás elleni program kiegészítő termékeként fejlesztették ki. A haj erősebb és élettel telibb lehet a hajgyökerektől a hajszálak végéig.

A hajhullás elleni harcban hatékony segítséget találhat a Vichy Dercos termékcsaládjában, férfiak és nők számára egyaránt.

(Vichy)

Módosítva: 2017.04.10 15:55, Megjelenés: 2017.04.10 15:55
Címkék: Vichy
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Meglepően sokaknál van jelen a...

Hány embernél, a lakosság mekkora hányadánál lehet jelen a koronavírus elleni antitest? - ez a kérdés merül fel igen gyakran a járványügyi...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.