• Így felejtheti el a megfázást!

   Szerző: Schwabe Hungary Kft.

   A tavaszi, napos idő beköszöntével sokan követik el azt a hibát, hogy lengébb öltözetben indulnak munkába, mint ahogyan azt az időjárás megkövetelné. Pedig a hideg, nyirkos reggeleknek köszönhetően a téli időszak után is magas a megfázás veszélye. Önnek sem sikerült megelőznie a betegséget? Egy Németországban széles körben elterjedt, speciális gyökérkivonat segíthet a felépülésben! (x)

   Még nem jelentkeztek a tünetek? Fogadja meg az alábbi tanácsokat!

   Sokat tehet a nátha elkerülése érdekében, ugyanis minél egészségesebb és felkészültebb az immunrendszere, annál könnyebben védheti ki a kórokozók támadásait!

   • Fektessen nagy hangsúlyt a kiegyensúlyozott, vitamindús táplálkozásra! Fogyasszon minél több zöldséget és gyümölcsöt – különösen figyeljen a C- és D-vitaminok bevitelére! Fogyasszon legalább napi 2 liter folyadékot!
   • Kerülje a tartós stresszt!
   • Mozogjon rendszeresen, de sportolás után mindig cserélje le izzadt, nyirkos ruháit!
   • Öltözzön rétegesen, de igyekezzen elkerülni a kimelegedést és az izzadást!

   Influenza vagy megfázás? Vegye komolyan a tüneteket!

   A tünetek mindkét betegségnél hasonlóak lehetnek: láz, orrdugulás, torokfájás, köhögés, tüsszögés és fejfájás mindkét esetben jelentkezhetnek.

   • A megfázás jellegzetességei: tünetei és lefolyása enyhébb, rendszerint hőemelkedés, orrdugulás és gyakori tüsszögés kíséri.
   • Az influenza jellegzetességei: magas láz, reszketés, izomfájdalmak és gyengeség is gyakran előfordulhat.

   Mindkét betegséget többfajta vírus is okozhatja, tehát specifikus terápiájuk nincs. Mivel vírusos fertőzésekről van szó, az antibiotikumok hatástalanok. A kezelés mindkét esetben a tünetek enyhítésére irányul, melyre általában valamilyen komplex készítmény ajánlható.

   Megjelentek az első tünetek? Létezik hatékony segítség!

   A népgyógyászatban évszázadok óta elismert szerként tartják számon a dél-afrikai muskátli gyökerének kivonatát, melyet a növény őshazájában zulu gyógyítók alkalmaztak a köhögés csillapítására. Európába kerülve a növény modern fitoterápiás alkalmazásában jelentős előrelépést jelentett a dél-afrikai muskátli gyökeréből előállított EPs®7630 standardizált kivonat bevezetése. Németországban széles körben elterjedt gyógyszerkészítmény az EPs®7630 standardizált kivonat, mely évtizedek óta hatékonyan alkalmazható a felső légúti megfázás tüneteinek csökkentésére. Hazánkban a kivonat belsőleges oldatos cseppek formájában áll rendelkezésre.

   Válassza a Kaloba® cseppeket!

   A Kaloba® belsőleges oldatos cseppek a dél-afrikai muskátli gyökér speciális kivonatát (EPs®7630) tartalmazó, hatékony és jól tolerálható gyógyszerkészítmény a felső légúti fertőzések, mint például a megfázás tüneteinek enyhítésére.

   Hogyan alkalmazza?

   Az EPs®7630 kivonatot tartalmazó Kaloba® belsőleges oldatos csepp egy vény nélkül kapható gyógyszer, amelynek adagolása a következő:

   • 6-12 éves korú gyermekeknek napi 3x20 csepp,
   • 12 év felett és felnőttek részére napi 3x30 csepp.

   A tünetek enyhülése után ajánlott az alkalmazást még néhány (2-3) napig folytatni a betegség kiújulásának elkerülése érdekében. A gyógyszer szedése 2 hétnél tovább ne tartson!

   Bővebb információkért kattintson ide!

   Kaloba belsőleges oldatos cseppek

   Hagyományos növényi gyógyszer.
   A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.
   A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

   S-031-kaloba-pr cikk-2017-apr

   Legutóbb frissült: 2017.03.31 15:05
   • WEBBeteg.hu