• Lépjen ki a visszérfájdalomból!

   Szerző:
   WEBBeteg

   A Lépjen ki a Visszérfájdalomból Program, mint a neve is tükrözi, elsődleges célcsoportjának tartja azon betegek körét, akik visszérproblémákkal küzdenek. Ez a Program azonban hosszabb távon értékesebb, mint azt egy felületes szemlélő gondolná. Különösen értékes azoknak, akik tudatos módon kívánnak törődni egészségükkel, és a megelőzést tartják szem előtt. Szól ez a program azokhoz, akiknél nem alakult még ki visszérbetegség és azokhoz is, akiknél már kialakultak az első panaszok, jelentkeztek az első tünetek, ezért szeretnék azok fokozódását, a súlyosabb szövődmények kialakulását megelőzni.

   A Program fő célkitűzése, hogy a visszérbetegséggel küzdőket összefogja egy Klub keretében, melyben tájékoztatást kaphatnak arról, hogyan ismerhetik fel a visszérbetegséget és lehetséges szövődményeit. A Program keretein belül információhoz juthatnak a szükséges terápiás kezelések köréről, és az állapotukat befolyásoló tényezőkről.

   A Program a betegtájékoztatás mellett feladatának tekinti:

   • javítani a krónikus vénás betegek gondozását, ezen belül elősegíteni a betegség korai felismerését, a megfelelő terápia kiválasztását;
   • elérni azokat a visszérbetegeket, akik eddig nem törődtek megfelelően egészségük védelmével, és kezelésük jelenleg nincs összhangban visszérbetegségük súlyosságával;
   • felmérni a visszérbetegség előfordulását a hazai betegek körében, valamint a visszérbetegség kezelésének terápiás szokásait.

   Az így kialakított Visszér Klub segítségével olyan egészségtudatos, jól informált közösség kiépítése válik lehetővé, akik betegségük természete, szövődményei és a terápiás lehetőségek tudatában megfelelő életmódváltással segítik gyógyulásukat, valamint kellő időben elkezdik és kitartanak az ajánlott kezelés mellett.

   Ha Ön is ide szeretne tartozni…

   A Program nyitva áll minden visszérbetegséggel küzdő előtt, legyen bármilyen stádiumban. Lépjen ki Ön is a visszérfájdalomból segítségünkkel!

   A Lépjen ki a Visszérfájdalomból Program támogatni kívánja azon betegeket, akik visszérproblémákkal küzdenek, hogy egy egészségtudatos környezetben megkapják azt az információt, mely panaszaik csökkentéséhez és a betegség súlyosbodásának megelőzéséhez szükséges.

   Lépjen Ön is közéjük!

   Lépjen ki a visszérfájdalomból!

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu