• 5+1 indok, amiért eldobtam a szemüveget és a kontaktlencsét

   Szerző: Optimum Látásjavító Lézerközpont

   A hétköznapok a szemüveg és a kontaktlencse ellen beszélnek. Szemüveges, kontaktlencsés sorstársam, árulj el nekem valamit! Álmodtál már arról, hogy az éjszakai pihenésedből felébredve éles vonalak fogadnak a homályba burkolózó szoba helyett? Hogy egyszer szemüveg nélkül is megtalálod a lakáskulcsot? Hogy megihatsz egy forró teát párás tekintet nélkül? Hogy eltelhet egy hét szemirritáció nélkül? Hidd el, ez nem csak álom, és mi megsúgjuk a megoldást is! (X)

   1. Kerestél már szemüveget... szemüveg nélkül?

   Ha te is azon emberek népes csoportját gyarapítod, akik segítség nélkül nehezen különböztetik meg lakótársukat egy szobanövénytől, a látásodat segítő eszközök keresése nem könnyű feladat. Főleg reggel. Pont induláskor. Amikor már amúgy is késésben vagy. Nincs sehol, kétségbeesés lesz úrrá rajtad, de aztán... Igen, pont abba térdeltél bele, miközben négykézláb kúsztál a padlón, keresve a megoldást. „Tényleg szükségem van erre a rendszeres, reggeli mutatványra?” - kérdezed magadtól, miközben a szilánkokat halászod ki a hosszúszőrű szőnyegedből... igen, még mindig szemüveg nélkül.

   Optimum Látásjavító Lézerközpont

   2. Érezted már magad ufónak?

   „Oké, egy újabb szemüveg lett az enyészeté, semmi baj! Van egy pót a táskában! Vagy az irodában? Vagy valahol…” – gondolod magadban, miközben a kontaktlencsédet helyezed fel rutinos mozdulattal.

   Optimum Látásjavító Lézerközpont

   Ekkor besétál a lakótársad, elsápad, és utolsó erejét összeszedve kiszalad a fürdőszobából, miután szemtanúja volt a földöntúli, szemturkálós jelenetnek.

   3. „Felpróbálhatom?” – Haha. NEM!

   Aztán a kellemetlen jelenetet követően megérkezel a munkahelyedre, és ráébredsz, hogy a rutin ellenére fordítva tetted be a lencsét. Mielőtt elhatalmasodna az irritáció, gyorsan megszabadulsz az apró kis bosszúságoktól, és kénytelen-kelletlen felveszed a vészhelyzet esetére tartogatott szemüveget. Egész nap kerülöd a kollégák tekintetét, próbálsz a monitor mögé rejtőzni, de végül az iroda mókamestere észreveszi a kópéságot. Mire feleszmélsz, már a régi, csúnya pápaszemben parádézik, remekül szórakoztatva ezzel az egész irodát. Kivéve téged, hiszen most a vérvörös arcod rejted a monitor mögé.

   4. Az ősi ellenség: a párás tekintet

   A küzdelmek ekkor még nem érnek véget, vár rád a télen folyton rád leselkedő, soha el nem hagyó nemezis! A nap végén megsemmisülten felpattansz a buszra, ezzel párás ködbe burkolva a szemüveged lencséit. „A szemüveg ápol és eltakar!” – gondolod magadban, hiszen így nem kell állnod a furcsálló tekinteteket, melyek a kontaktlencsés malőr okozta kivörösödött szem mellé borítékolhatók.

   5. Esti randi?

   Egy ilyen nap végén nem biztos, hogy hitelesen tudod alakítani a magabiztos és szexi istennőt.

   Akik pedig azt hitték, hogy attól kevésbé zavar a szemüveged, mert a párodnak is van, azoknak feltenném a kérdést: „Szerintük mennyire egyszerű az egyik szemüvegesnek megcsókolnia a másikat?” Köszönöm.

   + 1 Megoldás: lézeres látásjavítás

   Rengeteg felesleges bosszankodást spórolsz meg magadnak, ha szemüveg vagy kontaktlencse helyett az éles látásra szavazol. A műtéteket alkalmassági vizsgálat előzi meg, ahol szakembereknek teheted fel kérdéseidet, megoszthatod félelmeidet, és rögtön hiteles válaszokat is kapsz. A műtétek gyorsak, precízek, és szinte észre sem veszed, hogy az eddig homályba burkolózó világ milyen gyorsan válik éles vonalakká, tiszta képpé!

   Optimum Látásjavító Lézerközpont

   Az Optimum Látásjavító Lézerközpont akciója keretében most ingyenes alkalmassági vizsgálaton vehetsz részt, és ha alkalmasnak találnak a műtétre, akár 30% kedvezmény is járhat a kezelés árából, továbbá élhetsz a 12 havi részletfizetési lehetőséggel is! Tedd meg az első lépést most, és jelentkezz 2017. január 16. és február 17. között az alkalmassági vizsgálatra az akciós ajánlatért!

   Optimum Látásjavító Lézerközpont

   Legutóbb frissült: 2017.01.26 13:07
   • WEBBeteg.hu