• Hallássérültként is élvezheti az ünnep meghitt hangjait!

   Szerző: Siemens Hallásközpont

   Nem csak a különc természet lehet annak oka, ha egy közeli hozzátartozónk nem szereti az ünnepek idején szokásos vendégeskedést, és a legszívesebben senkivel nem találkozna. A visszahúzódás, elszigetelődés, néha a látszólagos mogorvaság vagy pusztán a szófukarság a hallással kapcsolatos problémára is utalhat. (Támogatott tartalom - X)

   Lassan véget ér az esztendő, közelednek az ünnepek. Csak erre az időszakra jellemző fények, illatok, ízek, elsuttogott tikok és sok-sok meghitt hang vár ránk. Karácsonyi hangversenyek, előadások, családi és baráti összejövetelek – mennyi közös „hangos” élmény! Mégis akadnak olyan emberek, akik inkább elkerülik a társaságot vagy szótlansággal tüntetnek, mi több, még az imádott unoka iskolai ünnepségére sem mennek el. Vajon a hozzátartozóik gondolnak-e arra, hogy ennek oka a fel nem fedezett hallásveszteség is lehet?

   A jó hallás öröme az egész családnak ajándék

   Többnyire a család veszi észre, hogy egyikük túl hangosan hallgatja a tévét, nem figyel rájuk, gyakran nem hallja meg a telefonhívásait vagy az ajtócsengőt. Az érintett úgy érzi, hogy a környezetében lévők motyognak, és nehézséget jelent követnie a beszélgetéseket, még akkor is, ha hallja azokat. 

   Mindebből sok konfliktus adódhat. Sajnos egyre több fiatal is 

   halláskárosodást szenved a különböző zajártalmaktól, pl. a túl hangos zenétől. Ilyenkor bátran meg kell tenni az első lépést: rábeszélni hallási problémával küzdő szerettünket az ingyenes hallásvizsgálatra. A hallókészülék egyes pácienseknél azonnal nagyságrendi javulást hoz, másoknak több időre lehet szükségük a készülék elfogadásához, megszokásához.

   Nagyon fontos, hogy kizárólag magas minőségű, a hallásveszteséghez és az egyéni igényekhez gondosan, nagy szakértelemmel illesztett hallókészüléket válasszanak.

   Aktív élethez modern technológia: Siemens 7bx hallókészülékek

   A pörgős életritmushoz ma már hozzátartozik a (szinte) folyamatos online jelenlét és kommunikáció; különböző eszközök és alkalmazások széles tárházából választhatunk. A jelenleg elérhető legkiválóbb technológiával működő „okos” Siemens 7bx hallókészülékek nem csupán briliáns hallást biztosítanak, hanem tökéletesen illeszkednek ezekhez a rendszerekhez. 

   Vezeték nélkül kapcsolódhatnak valamennyi Bluetooth-képes eszközhöz: kristálytiszta hangot juttatnak közvetlenül a hallókészülékekbe pl. a telefonokból, mp3-lejátszókból és a tévékből. Olyan aprók, hogy csaknem láthatatlanok viselés közben, ugyanakkor annyira jól néznek ki, hogy megmutatni is érdemes őket. Ezek a modellek okostelefon-alkalmazással is távirányíthatók.

   A Siemens csúcsminőségű 7bx technológiájával a hallássérült valóban megfeledkezhet hallási problémájáról, és azzal foglalkozhat, ami igazán fontos számára.

   Miért érdemes kipróbálni a legmodernebb Siemens hallókészülékeket?
   • - Pontosabban hallhat, mint valaha – bármilyen irányból érkező beszédre összpontosíthat
   • - Könnyebben, tisztábban, akár a normál hallásúaknál is jobban* értheti a beszédet – még olyan helyen is, ahol nagy a háttérzaj
   • - Szélzajban is megérti majd beszélgetőpartnerét
   • - Kivételes diszkréciót és kényelmes szabályozást élvezhet – apró, szinte láthatatlan hallókészülékeink okostelefon-alkalmazással is távirányíthatók
   • - easyTek távirányítóval közvetlenül a hallókészülékeiben hallhatja a Bluetooth-képes eszközök (telefonok, mp3-lejátszók, tévék) hangját – vezeték nélküli kapcsolattal, kristálytisztán

   Próbálja ki a legújabb Siemens 7bx hallókészülékeket! A hallásszűrés, a szakértő tanácsadás és a próbahordási lehetőség ingyenes.

   Jelentkezzen be most!

   * Két független klinikai vizsgálat szerint a binaurális Siemens hallókészülékek egyes nehéz hallási helyzetekben akár a normál hallási képességnél is jobb hallást biztosítanak.

   (Siemens Hallásközpont)

   Módosítva: 2015.11.13 11:07, Megjelenés: 2015.11.13 11:07