• Ne hagyja, hogy az utazás a hasi görcsökről szóljon!

   Szerző:
   WEBBeteg

   Egész évben alig várta, hogy végre eljöjjön a jól megérdemelt utazás pillanata? Ne hagyja, hogy gyomorpanasza elrontsa az önfeledt szórakozását! A Buscopan Forte segítségére lehet a nyaralás során felmerülő hasi görcsökre. (x)

   Sajnos a mindennapokban előforduló tünetek a vakáció során sem kímélik a kikapcsolódni vágyókat, ezért ha diagnosztizált epe-, vesebetegsége van (amely során gyakran hasi görcs, illetve fájdalom alakul ki), vagy tudja, hogy a nyaralás során menstruációs görcsökre számíthat, akkor érdemes már itthon gondolnia a kezelésre. Ha Önnek is ismerősek az alábbi olvasói történetek, akkor az utazótáskájában hagyjon helyet a görcsoldó készítményeknek is!

   Szilvi – „Epebetegségem miatt a mindennapokban odafigyelek a rendszeres és egészséges táplálkozásra, de a nyaralás során – a svédasztalos kínálat miatt – korántsem olyan egyszerű ez a feladat. Sajnos korábban az is előfordult, hogy egy kirándulás helyett a hotelben töltöttem a délutánt, ugyanis a hányinger, a böfögés és hasi görcs miatt elég kellemetlenül éreztem magam. Azért, hogy ez még egyszer ne forduljon elő, utazás előtt felkerestem az orvosomat, aki - mivel a műtét nem javasolt - azt ajánlotta, hogy próbáljak meg jobban odafigyelni ilyenkor is az étrendre, de ha mégis kísértésbe esek, használjak görcsoldó készítményt. Ennek köszönhetően idén problémamentes volt a nyaralás minden perce.”

   Marika – „Pár éve fájdalmas, menstruációs görcsökkel küzdök, ezért teljesen kétségbeestem, amikor kiderült, pont az utazás során számíthatok ezekre a kellemetlen tünetekre. Nem szoktam gyógyszert szedni menstruációs panaszokra, most mégis felkerestem a nőgyógyászomat, mert nem akartam, hogy a várva várt nyaralást teljesen elrontsa a fájdalom. A kezelőorvos egy olyan természetes eredetű hatóanyagot tartalmazó, mégis hatásos megoldást talált a problémámra, amivel észre sem vettem a nehéz napokat.”

   Géza – „A nyaralás az önfeledt szórakozásról szól, amibe belefér egy-két koktél is a barátokkal, így többször látogatjuk meg a helyi bárt, mint a hétköznapokban. Néha ezután görcsöl, illetve fáj a hasam, de mivel semmilyen szervi problémám nincs, ezért a görcsoldó készítmények megoldják ezeket a panaszokat, és újra csak a bulizásról szól a nyaralás.”

   A Buscopan segíthet!

   A Buscopan Forte hatékony megoldást nyújthat gyomor-, bélrendszeri-, epe-, vese-, illetve menstruációs görcsök esetén. Egyedülálló növényi eredetű hatóanyagot tartalmaz (ún. simaizomgörcs-oldó), ami közvetlenül ott fejti ki hatását, ahol a görcs kialakult, ezért gyors és hatékony.

   A Buscopan Forte dupla hatáserősségű filmtabletta a nagyon kellemetlen, erős görcsök esetén is megoldást nyújt, kényelmes adagolás mellett. Erősebb görcsös tünetek esetén hatékony segítség.

   Olvasson bővebben a hasi görcsök okairól és kezelési lehetőségeiről a WEBBeteg Hasi görcsök és görcsoldás” tematikus mellékletében! Kattintson ide!

   További információért kattintson ide!

   (WEBBeteg)

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu