Tartsuk be a súlyhatárt és pakoljunk fel nyereményekből!

Szerző: WEBBeteg

Ahogy azt a SPAR-tól már megszokhattuk, időről időre újabb hűségakciókkal kedveskedik vásárlóinak. Most épp a dán prémiummárka, az Ellehammer egyedi bőröndjei, táskái kerültek sorra, hogy minőségükkel, sokoldalúságukkal kényeztessék használóikat. (x)

De a kényeztetés a szenzációs árnál és minőségnél nem ér véget: az akcióhoz színvonalas nyereményjátékot is társít az áruházlánc.

A legújabb, a Súlyhatár.

A feladat egyszerű: a játékosnak meg kell pakolnia a virtuális bőröndöt adott időn belül úgy, hogy az a lehető legközelebb essen a megengedett súlyhatárhoz!

Mivel a tippelőkészségen túl a gyorsaságon is rengeteg múlik, a felhasználónak elég csak rákattintania a nyaraláshoz szükséges tárgyakra, hogy azok azonnal bekerüljenek a bőröndbe.

De ha úgy gondolja, hogy egy tárgyból többet is magával visz, sorozatos kattintásokkal jó párat „bedobálhat” belőle a táskába. Egy a lényeg: az adott szinten előirányzott súlyhatárt a lehető legjobban megközelítse.

A jó tippek és a gyors kattintások természetesen busásan kifizetődnek, ugyanis kis szerencsével a játékos

5 db kozmetikai táska,
5 db irattartó,
5 db válltáska,
50 db Pontgyűjtő füzet,
30 db 3000 Ft és
40 db 1000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvány egyikével lehet gazdagabb.

Aki máris kedvet kapott a súlyhatár begyakorolásához, hogy aztán a tudását a nyereményeken túl a valóságban is kamatoztassa, a játékot itt éri el: www.sparhuseg.hu/ellehammer/jatekok

(WEBBeteg)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A COVID-19 megbetegedésből...

Egy új kutatás szerint sok beteg, akik esetében enyhe vagy közepesen súlyos a COVID-19 megbetegedés lefolyása, hosszú távon is tapasztalhat...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.