Tegyen Ön is az egészségesebb öregedésért!

Szerző: Schwabe Hungary Kft.

Feledékeny? Nehezen tud koncentrálni a munkahelyén? Önnek eszébe jutott már, hogy a koncentrálóképesség csökkenése és a hanyatló memória akár betegség tünete is lehet? (x)

Ötven éves kor felett egyre gyakrabban fordul elő az, hogy megfeledkezünk dolgokról, vagy nem jut eszünkbe egy kifejezés, de az sem ritka, hogy gondolkoznunk kell azon, vajon lekapcsoltuk-e a kávéfőzőt vagy bezártuk-e az ablakot.

A kisebb memóriazavar az öregedés természetes velejárója is lehet, ám betegség is meghúzódhat a hátterében, ezért érdemes már a betegség gyanúja esetén is orvoshoz fordulni, hogy a szükséges vizsgálatokkal tisztázhassák: normál öregedésről van-e szó vagy a demencia kezdeti tünetei jelentkeztek Önnél.

Miért olyan fontos, hogy időben felismerjük?

Az elégtelen agyi vérátáramlás és tápanyagellátás következtében fellépő agyműködési zavarok főbb tüneteként jelentkezhet az intellektuális teljesítőképesség és a koncentrációs készség csökkenése, valamint az elégtelen emlékezőképesség, melyek tüneti kezelésére számos módszer létezik. A megfelelő kezeléssel – legyen az gyógyszeres kezelés vagy természetes terápia – akár évekkel is elnyújthatjuk a szellemi leépüléssel járó folyamatot.

A Ginkgo biloba segíthet!

A páfrányfenyőként is ismert Ginkgo biloba leveleit a keleti orvoslás általában keringésjavítóként alkalmazza, azonban a modern kutatások igazolták, hogy a növényben lévő antioxidáns flavonoidok értágító hatása, többek között az agyi vérellátási zavarok következtében csökkent intellektuális teljesítőképesség és koncentrációs készség, valamint elégtelen emlékezőképesség tüneti kezelésében is hatékony.

Jó, ha tudja, hogy a gyógyítás során a Ginkgo biloba levelének kivonatát használják, azonban a Ginkgo levelének allergizáló és toxikus hatásai is lehetnek, ezért nem ajánlott teát főzni a leveléből.

Válassza a Tebofortan®-t!

A Tebofortan® filmtabletta minőségi Ginkgo biloba speciális kivonatát az EGb 761®-et tartalmazza, mely hatékony segítséget nyújthat az elégtelen agyi vérátáramlás következtében fellépő agyműködési zavarok (pl.: szellemi teljesítőképesség és a koncentrációs készség csökkenése, az elégtelen emlékezőképesség) tüneti kezelésében, valamint Alzheimer és egyéb típusú demenciák (elbutulás) enyhe és középsúlyos formáiban.

A Ginkgo biloba speciális kivonata az alapanyagok precíz kiválasztása után, többstádiumú gyártási folyamat szabadalmaztatott eljárásai során jön létre. A 24 lépcsős gyártási folyamat során arra is figyelnek, hogy a hatékonyság szempontjából fontos összetevőket magas arányban, míg a káros összetevőket minimális koncentrációban - egy pontosan meghatározott összetétel szerint – használják fel.

A vény nélkül kapható Tebofortan® jól tolerálható gyógyszerkészítmény, melynek alkalmazásakor csak ritkán lehet mellékhatások megjelenésére számítani. A Tebofortan® 120 mg filmtabletta megemelt hatóanyag-tartalma miatt felnőtteknek akár napi 1 tabletta is elegendő lehet.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

S-045-Tebofortan-PR cikk-2015-marc

(Schwabe Hungary Kft.)

Módosítva: 2015.05.04 09:02, Megjelenés: 2015.05.04 09:02
Címkék: Feledékenység
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Bőrproblémája van? Bőrproblémája van?

Online mobilapplikációs szolgáltatás. Hogy működik a teledermatológia? (x)

A vércsoport és a SARS-CoV-2-vel...

Bizonyos vércsoporthoz tartozók - például a 0-s típusúak és az Rh-negatívok - a többséghez képest kisebb eséllyel lesznek COVID-19 betegek...

Miért feledékeny? - Az orvos...

Édesanyám (56 éves) állandóan elfelejti, hogy mit hova rak, és hogy egyáltalán volt-e a kezében, amit keresünk. Rákérdez 5 perce elhangzó dolgokra...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.