• Fehérneműként használható pelenkanadrággal nyerte vissza a régi életét...

   Szerző: mobilpelenka.hu

   Mindig csodáltam anyukámat, mennyi energiája van. Felkészülés a tanításra, a nebulók fegyelmezése, otthon a háztartás, a kert és még a barátnőivel is szerveztek hetente valamilyen összejövetelt a heti énekkari próba után. (x)

   Az utóbbi időben azonban egyre-másra hagyta ki a próbákat és a barátnőinél is régen volt már. A hétvégén rákérdeztem „Valami baj van, hogyhogy nem jársz már próbákra?” „Nem, semmi, csak mostanában nincs kedvem hozzá” – válaszolta. Furcsálltam a választ, nem hagyott nyugodni az érzés, hogy valami nincs rendben. Akkor jöttem rá, hogy mi lehet a baj, amikor ágyneműcserekor döbbenten tapintottam a nedves ágyneműt. Nem kérdeztem semmit, jobbnak láttam megoldást keresni és utána szóba hozni a dolgot.

   Az interneten találtam egy kifejezetten szép, bugyira hasonlító pelenkát. Bementem a patikába hazafele és vettem egy csomaggal. Két darabot tettem a fehérneműs fiókjába.

   A következő hétvégén szinte csak kutyafuttában találkoztunk. Épp a biciklire szállt fel. „Megyünk az énekes bandával a szomszéd faluba sütizni, csak későn jövök!” Kiáltotta mosolyogva.

   A fiókból természetesen „eltűnt” a két bugyi, és azóta elmesélte azt is, hogy
    

   járt nőgyógyásznál is a problémával.  Azóta újra teljes életet él, és ez mindkettőnket boldoggá tesz!

    

   (mobilpelenka.hu)

   Legutóbb frissült: 2015.04.02 08:56
   • WEBBeteg.hu