• A hüvelyfertőzés elkerülhető!

   Szerző: WEBBeteg

   Olykor egészséges nők hüvelyflórájának egyensúlya is felborulhat, ami baktériumok elszaporodásához, vagy akár hüvelyfertőzések kialakulásához vezethet. A Lactacyd Pharma intim higiéniás termékcsalád segít a hüvelyflóra természetes egyensúlyának megőrzésében.(x)

   Fontos az egyensúly

   Az intim zóna természetes kémhatása 3, 8 és 4, 5 között van. A női szervezet tejsavat termel az intim zóna savasságának fenntartása érdekében, ami azért fontos, mert a savas környezet szabályozza a baktériumok szaporodását, így megelőzi különböző betegségek kialakulását. Kiegyensúlyozott körülmények között egy védőréteg biztosít védelmet a bakteriális fertőzésekkel szemben, azonban ha az egyensúly felborul és a lactobacillusok száma lecsökken, a fertőzések kialakulásának kockázata megnő.

   Az enyhén savas környezet:

   • elősegíti a tejsav termelését és a lactobacillusok növekedését,
   • gátolja a baktériumok szaporodását,
   • fenntartja a hüvelyi flóra természetes egyensúlyát.

   Ha felborul az egyensúly…

   A nők 75 százaléka szenved élete során valamilyen hüvelyfertőzéstől, és több mint 50 százalékuk visszatérő panaszokkal küzd.

   A fertőzések kialakulását leggyakrabban hormonális ingadozások (pl.: menstruáció, terhesség, menopauza), tamponok és tisztasági betétek, antibiotikumos kezelés, és a hüvelyen belüli fogamzásgátló eszközök okozzák. Emellett olyan mindennapi tényezők is kiválthatják a hüvelyflóra egyensúlyának felborulását, mint a normál szappan vagy illatosított WC papír, műszálas vagy szűk fehérnemű, öblítők használata, de diéta, testmozgás, stressz, szexuális aktus esetén is eltolódhat a hüvely enyhén savas kémhatása.

     
    

   Mit tehet?

   Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy figyeljen a megfelelő intim higiéniára, ez ugyanis segít megelőzni az irritáció és a fertőzések kialakulását. Ha már kialakult fertőzése van, akkor javulást hoznak a tejsav termelését elősegítő terápiák is.

   A Lactacyd Pharma segít!

   Természetes tejsav tartalommal és 3,5 pH értékkel rendelkeznek a Lactacyd Pharma speciális intim higiéniás termékei, amelyek hatása klinikailag bizonyított. Természetes hatóanyagai terápiás előnyökkel bírnak:

   • segít fenntartani a hüvelyflóra természetes egyensúlyát,
   • elősegíti a lactobacillusok szaporodását,
   • segít csökkenteni a kellemetlen szagokat,
   • csökkenti/megszünteti az intim fertőzésekkel járó kellemetlen hüvelyi folyást
   • megelőzi a kórokozók elszaporodását.

   A termékcsalád nőgyógyászatilag tesztelt, klinikailag bizonyítottan nyújt védelmet a fertőzésekkel szemben.

   Hüvelygyulladások, hüvelyi fertőzések kiegészítő terápiájaként válassza a Lactacyd Pharma Nyugtató hatású intim mosakodót!

   A Lactacyd Pharma Nyugtató hatású intim mosakodó segít enyhíteni az intim területek fertőzéseivel járó kellemetlen hüvelyi tüneteket. A hüvelygyulladások kiegészítő terápiájaként használatos készítmény, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású, megoldást jelenthet az irritáció, a viszketés és a kipirosodás ellen. Megtisztítja az irritált területet, nyugtatja az érzékeny és gyulladt nyálkahártyát, és csökkenti a diszkomfort-érzetet is.

   Érzékeny bőrre használja a Lactacyd Pharma Szenzitív készítményét!

   A Lactacyd Pharma Szenzitív használata kifejezetten a könnyen irritálódó, érzékeny bőr esetén javasolt. A mindennapos használatra alkalmas termék különleges összetételének köszönhetően kímélő hatású, gyengéd, illatanyag-mentes, enyhíti az irritációt és védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben is. Enyhén savas pH-értéke és természetes tejsav tartalma miatt tökéletes intim mosakodó könnyen irritálódó, érzékeny intim területekre.

   Védelem és felfrissülés a Lactacyd intim törlőkendővel!

   A megújult Lactacyd Intim törlőkendő tejsavtartalmának köszönhetően segíti az intim testrészek fertőzéssel szembeni védekező-képességét. Az új összetétel allantoint is tartalmaz, emiatt gyulladáscsökkentő és nyugtató hatással is rendelkezik.  Az intim testrészek tisztítására, felfrissülésére és védelmére szolgáló intim törlőkendő kényelmesen használható a mindennapokban.

   A Lactacyd Pharma intim mosakodók elérhetőek a gyógyszertárakban.

   Legutóbb frissült: 2014.07.15 11:56
   • WEBBeteg.hu