• Klinikai Kutatási Inkubátorház épült Budapesten Uniós támogatással

   Szerző: Bitrial Clinical Research

   Elkészült a Klinikai Kutatási Inkubátorház, melyhez 72 242 238 forint vissza nem térítendő támogatást kapott a BITRIAL Szolgáltató Kft.(x)

   A BiTrial Kft az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program keretében Uniós támogatással 1121 Budapest, Tállya utcában egy 945,31 m2-es modern Klinikai Kutatási Inkubátorház létrehozását valósította meg, mely a Közép-Magyarországi Régióban segíti a klinikai kutatásokat végző KKV-k hatékony működését, a partneri kapcsolatok kiépítését, és az üzletszerzést.

   Aberuházással és a tervezett szakmai szolgáltatások nyújtásával alapvető cél volt, hogy a célcsoport betelepülni kívánó tagjait növekedési pályára állítsa, s elindítsa az üzleti életben és az önállósodás útján.

   A projekt kiemelt célcsoportja a klinikai kutatásokat végző KKV-k és az olyan vállalkozó szellemű szakemberek, akik szeretnének a klinikai kutatások területén vállalkozást alapítani. Az első három évben mintegy 13 vállalkozás betelepülését tervezzük és mintegy 23 vállalkozással számolunk, akik az Inkubátorház szolgáltatásait igénybe veszik.

   Hirdetés

   A célcsoport számára kiemelt és komplex szolgáltatást kívánunk nyújtani, és az inkubátorház bérleti szolgáltatásain kívül szakmai szolgáltatásokkal is segíteni a vállalkozásokat.

   Az inkubátorház szolgáltatásai:

   Korszerű infrastruktúra: Bérbe adható berendezett irodák, informatikai műhely, oktató-, tárgyaló-, konferencia terem, raktár és a kiszolgáló létesítmények (öltözők, közlekedő, szociális helyiségek, stb).

   Alap és irodatechnikai szolgáltatások: fénymásolás, telefon, fax, internet, postakezelés, vagyonvédelem, terület karbantartás, takarítás.

   Szakmai szolgáltatások: Klinikai kutatásokkal kapcsolatos tanácsadás, továbbképzési programok szervezése, lebonyolítása, partnerkeresés, minőségbiztosítás, jogi tanácsadás, könyvelés, archiválás, illetve az ahhoz szükséges raktár biztosítása, adatbázis fejlesztés - karbantartás, rendszergazdai szolgáltatás, nemzeti és nemzetközi pályázati tanácsadás, vámkezelés, szakfordítás, idegen szaknyelvi továbbképzés, gépkocsi flotta menedzsment.

   Vészhelyzet, elsősegély

   Célunk, hogy az inkubátorház a technikai és szakmai hátterével egy magas minőségű szolgáltatást nyújtó, piacszervező, forrásközvetítő, ötletgondozó, üzleti együttműködő innováció ösztönző központ legyen, ami részt vesz a szakmai fejlődés elősegítésében, hozzájárul a nemzeti gazdaságfejlesztéshez, valamint hozzáférést biztosít nemzetközi piachoz olyan kisvállalkozásoknak, amelyek önállóan ezt nem tudnák elérni.

    

    

    

    

    

   (Bitrial Clinical Research)

   Legutóbb frissült: 2014.03.31 19:01
   • WEBBeteg.hu