• Letölthető a WEBBeteg mobilapp!

   Szerző: WEBBeteg

   A 2013-as év végén különleges karácsonyi ajándékkal szeretnénk meglepni olvasóinkat, megjelent a WEBBeteg.hu első mobil alkalmazása. A hírolvasó funkción túlmenően sok hasznos elemet tartalmazó app letölthető iOS-re és Androidra is.(x)

   A WEBBeteg.hu egészségportálnak korábban elkészült már a mobilra optimalizált oldala, most azonban a nemzetközi trendhez igazodva, saját összetett applikációval jött ki.

   Töltse le a WEBBeteg mobilappot!


   Ide kattintva ingyen letöltheti a WEBBeteg mobilalkalmazást!>>

   Mit tartalmaz az alkalmazás?

   A WEBBeteg app a megszokott szakmai színvonalon, a mobil eszközök képességeit kihasználva biztosítja, hogy mindig kezünk ügyében legyenek az egészségünkkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

   • Olvashat a legfrissebb WEBBeteg tartalmak között, kereshet a betegséglexikonban, sőt, akár saját, személyre szabható hírfolyamot is hozhat létre!
   • Ha panasza van, a Tünetellenőrző segítségével, testtájanként kereshet rá az esetleges probléma okára.
   • Adatainak megadásával többféle kalkulátor segítségével számolhatja ki az Önre jellemző értékeket.
   • Defibrillátor-, és patikakereső segíti a felhasználót, hogy vészhelyzetben vagy szükség esetén a lehető leghamarabb jusson segítséghez.
   • A WEBBeteg klasszikus Orvos válaszol rovata is elérhető az alkalmazáson keresztül, ahonnan több mint 40 szakorvostól kérdezhet.

   Hitelesség, pontosság

   Mindenki számára hasznos funkciók, segítség az egészségünkkel kapcsolatos kérdésekben, szakmai hitelesség.

   A kialakítás során az volt a cél, hogy mindenki számára hasznos és informatív funkciókat fejlesszünk, melyek akár a mindennapi élet során is segíthetnek az egészséges életvitel kialakításában.

   A WEBBeteg.hu a hiteles orvosi tájékoztatás elkötelezett híve. Célja, hogy szakmailag hiteles forrást nyújtson a laikus felhasználók számára. Az app tartalmait orvosok írták vagy lektorálták, azonban az abban megjelenő cikkek és információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.

    

   További hasznos egészségügyi alkalmazások a WEBBeteg ajánlásával

   (WEBBeteg)

    

   Legutóbb frissült: 2013.12.11 11:45
   • WEBBeteg.hu