• Egészség hálapénz nélkül - Kiszolgáltatottság helyett minőségi magánellátás

   Szerző: UNION Biztosító

   Az egészségbiztosítás szóról korábban mindenkinek a kötelező járulékfizetés és az egyre romló rendelői és kórházi körülmények, no meg a hálapénz jutott eszébe. Kevesen tudják, hogy magán egészségbiztosítási alapon ma már minőségi, várakozási idő és hálapénz nélküli egészségügyi ellátások érhetőek el. Mindez a már több mint 5 éves piaci tapasztalattal rendelkező UNION Biztosítónál ráadásul nem egy bennfentes réteg kiváltsága, hanem tömegigényt kielégítő szolgáltatás, sokak számára elérhető áron.(x)

   „A lakosság egészségügyről alkotott véleménye elkeserítő, mégis nap mint nap rendszeresen vesszük igénybe ellátásait. Pedig senki sem szeret várni, és mindenki nehezen éli meg a várakozással járó bizonytalanságot is. Mennyivel megnyugtatóbb, ha csupán a telefont tárcsázva, azonnal egy felkészült szakorvos igazít el problémánkban.”– fogalmazza meg Bóna Katalin, az UNION Biztosító életbiztosítási ügyvezető igazgatója.

   Szakorvosi ellátás, CT, MR vizsgálat pár napon belül

   Az UNION PrivateMed egészségbiztosítása alapvetően a járóbeteg szakellátásra fókuszál. A beteg korlátozás nélkül, bármely szakorvosi ellátást igénybe tudja venni egy éves keretösszegen belül. A keretösszegek természetesen úgy kerültek meghatározásra, hogy már a legkisebb csomag is több teljes körű kivizsgálást fedez. Természetesen, ha valakinek komolyabb betegsége van, azokra is használható a szolgáltatás, hiszen a keretösszeg felhasználható egynapos sebészetre és olyan nagy értékű orvosi diagnosztikai eljárásokra is, mint pl. MR, CT, PET-CT, Cardio-CT.  

   Hogyan vehető igénybe a szakorvosi ellátás?

   Az egészségi panasszal a beteg felhívja az UNION Biztosító telefonos egészségügyi vonalát, ahol nemcsak hogy szakember szervezi meg számára a vizsgálatot vagy ellátást, hanem ő végig is kíséri a beteg útját, hogy segíteni tudjon, ha szükséges. Néhány napon belül a kiválasztott egészségügyi intézmény a megadott időpontban, várakozás nélkül látja el a beteget, és ami nagyon fontos, neki sem számlával, sem a hálapénzzel nem kell bajlódnia, a számlát ugyanis a biztosító közvetlenül rendezi az egészségügyi intézménnyel.

         

   Értékes extrák

   A szakorvosi ellátásokat, egynapos sebészeti és képalkotó diagnosztikai eljárásokat számos értékes további szolgáltatás egészíti ki. Ilyen a non stop egészségügyi telefonos információs vonal, ahol szakképzett orvosokkal lehet megbeszélni a felmerült egészségi problémákat, vagy a nemzetközi orvosi másodvélemény, illetve a rokkantságra és égésre vonatkozó balesetbiztosítás. Ezen felül a kórházi extra költségek finanszírozására kiegészítő biztosítás is köthető, valamint egyéb egészségügyi kiadásokat fedező kiegészítő is igénybe vehető.

   Az UNION a piaci szereplők közül egyedül 2008 óta szolgáltatásszervezési tapasztalattal és az egész országra kiterjedő egészségügyi intézményi partnerhálózattal rendelkezik. Ez a partnerhálózat kiváló állami és magán egészségügyi intézményeket egyaránt magában foglal. Ebből a több éves tapasztalatból adódóan a piacon a legjobb ár-érték arányt nyújtja sokak számára elérhető áron, így a színvonalas, várakozásmentes orvosi ellátás ma már nemcsak a kiváltságosok számára elérhető.
    

   Egészségbiztosítás

   Egyre több biztosító jelenik meg a piacon a legkülönbözőbb csomag ajánlatokkal. A legnagyobb eltérések a biztosítással fedezett egészségügyi szolgáltatásokban tapasztalhatók, az igénybe vétel módja, és ennél fogva a díjak szerint. A közös előnye a magán-egészségügyi ellátást biztosító szolgáltatási csomagoknak, hogy lehetővé teszik a várakozás nélküli, akár korlátlan orvosi ellátást. Aloldalunkon hasznos információkat talál a rendszer működésével, és a piacvezető biztosítók ajánlataival kapcsolatban.

    

   Legutóbb frissült: 2014.01.21 18:01
   • WEBBeteg.hu