• Nyereményjáték a Szívünk Napja alkalmából

   Szerző:
   WEBBeteg

   A Szívünk Napja alkalmából a WEBBeteg nyereményjátékot hirdet azok között, akik 2013. szeptember 28-29. között regisztrálnak a WEBBeteg.hu oldalán.

   Játék időtartama: 2013.09.28 00:00-tól 2013.09.29. 00:00-ig

   A fődíj: egy vérnyomásmérő

   Ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson, nem kell mást tennie, csak regisztrálni a WEBBeteg.hu oldalára és máris esélye van megnyerni fődíjunkat.

   Nyereményjátékunk lezárult.

   A sorsolás nyertese: Gyurgyik József

   Gratulálunk! A nyertest e-mailben értesítjük.

   A nyereményjáték szabályzata:

   A nyereményjátékban a WEBBeteg.hu 18. életévüket betöltött regisztrált felhasználói vehetnek részt, függetlenül attól, amennyiben a játék időtartama alatt regisztráltak. A nyereményjátékban csak az vehet részt, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik és van adóazonosító száma. A játék 2013. szeptember 28-án 00:00 órakor kezdődik és 2013. szeptember 29-én 00:00 órakor zárul.

   A játék időtartama alatt rögzített regisztrálók nyereménysorsoláson vesznek részt. A játék zárását követő napon sorsolásra kerül egy vérnyomásmérő.  A sorsolással egyidejűleg a szervezők a nyeremény mellé 1-1 pótjátékost is kiválasztanak. A játékban nem vehetnek részt a H2Online Kft., a WEBBeteg Kft., és a Szinapszis cégcsoport alkalmazottai, valamint hozzátartozóik. A nyeremény megváltoztatásának jogát a H2Online Kft. fenntartja. A nyertes értesítése e-mailben történik. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyereményre a soron következő pótjátékos válik jogosulttá. A nyertest további adó- és/vagy járulékköltség nem terheli. A regisztráló hozzájárulhat, hogy a megadott email címre a WEBBeteg portált üzemeltető H2Online Kft. (székhely: 4026 Debrecen, Csemete u. 20., adószám: 14299478-2-09) ingyenes hírlevelet küldjön, illetve hozzájárul adatai közvetlen üzletszerzésre történő felhasználásához. 

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu