Lehet finom is, ami egészséges!

Szerző: WEBBeteg

A késő őszi hónapokban létfontosságúvá válnak azok a vitaminok, melyek erősítik immunrendszerünket és felkészítik szervezetünket a téli időszakra, növelik ellenálló képességünket a fertőzések ellen. Ami egészséges, lehet finom is, erre bizonyíték az új Vitesse gyümölcslécsalád. (x)

A Dr.Steinberger termékek nyersen préselt gyümölcsök és zöldségek levéből készülnek. Nem tartalmaznak káros anyagokat, tartósítószereket, színezéket. A kiváló minőség az ellenőrzött termesztés mellett, az optimális időben történő betakarításnak, és a kíméletes feldolgozásnak köszönhető. A világszínvonalú gyártási technológia eredményeként, szavatosságát minden termék két évig megőrzi. A magyar vásárlók körében 1996-óta közkedvelt termékcsalád.

Sajnos az őszi-téli hónapokban nem állnak rendelkezésünkre a friss gyümölcsök és zöldségek. A vitaminokat beszerezhetjük a patikákból, a gyógyszertárak ugyanis széles választékban kínálják a hatékony vitaminkészítményeket. De miért kellene tablettákat, kapszulákat bevennünk, ha finom gyümölcslé formájában is hozzájuthatunk a vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz?

A Dr. Steinberger Vitesse gyümölcslevei minden fontos tápanyagot tartalmaznak, amire immunrendszerünknek, szívünknek, csontjainknak és a gyomrunknak szüksége van. Napi 150 ml fedezi a felnőttek számára vitaminokból ajánlott 25-75 százalékát.

Az immunrendszer támogatására

Bizonyos helyzetekben (egyoldalú táplálkozás, erős fizikai igénybevétel, szellemi és lelki megterhelés) a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége. Hasznos lehet ilyen esetekben C-vitamin és cink egyidejű fogyasztása. Mivel a szervezet a cinket nem tudja előállítani és csak korlátozott ideig tudja elraktározni, ezért azt az élelemmel kell megfelelő mennyiségben bevinni.

A Dr. Steinberger Vitesse „Az immunrendszer támogatására” gyümölcslé tartalmazza ezeket a fontos tápanyagokat egy harmonikusan komponált, almából, mangóból és a természeténél fogva C-vitaminban gazdag acerolából készült gyümölcslé formájában.

Lehet finom is, ami egészséges

Az egészséges csontokért

A megfelelő csontsűrűség felépítéséhez és megtartásához a szervezetnek elegendő mennyiségű kalciumra van szüksége. A Dr. Steinberger Vitesse „Az egészséges csontokért” a nagyon jól hasznosuló kalciumglükonát mellett D3-vitamint is tartalmaz. Ez a vitamin elengedhetetlen a kalcium optimális beépüléséhez. A kiegyensúlyozott táplálkozás elegendő mennyiségű kalcium és D-vitamin bevitele, valamint a szabadban végzett rendszeres mozgás elősegítik a megfelelő csontsűrűséget.

A szív egészségéért

Szívünk egy nagyteljesítményű motorhoz hasonlóan naponta csúcsteljesítményt nyújt. Nyolcvan-, kilencven-, akár százezerszer is ver fáradhatatlanul a nap 24 órájában. Ahhoz, hogy a szívizom erősebb fizikai vagy lelki terhelés esetén is megbízhatóan működjön elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás megfelelő mennyiségű kálium és magnézium bevitelével. Az egzotikus trópusi gyümölcs ízű Dr. Steinberger Vitesse „A szív egészségéért” gyümölcslében benne vannak ezek a fontos, a szívműködést támogató tápanyagok.

A gyomorbarát

A stressz, a rendszertelen táplálkozás, a nem megfelelő életvitel gyakran kihatnak az emésztésre. Az egészséges, vegyes táplálkozással, megfelelő mennyiségű kolin és kalcium bevitelével az emésztés kedvezően befolyásolható. A Dr. Steinberger Vitesse „A gyomorbarát” gyümölcslében található kolin elősegíti a normális zsíranyagcserét, a kalcium pedig az emésztőenzimek megfelelő működését.

Lehet finom is, ami egészséges!

Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Nem lehet tudni, meddig tart majd az...

Minél több ember, minél gyorsabb beoltásával lehet csökkenteni a koronavírus-járvány harmadik hullámának nagyságát - közölte a Dél-pesti...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.