• Tegyünk a rák ellen!

   Szerző: WEBBeteg

   A TEVA Magyarország egyik vezető gyógyszergyártója. A vállalat mintegy 3500 dolgozója büszke arra, hogy debreceni, gödöllői és sajóbábonyi gyáraiban világszínvonalú gyógyszerkészítmények gyártásával segítik a betegek gyógyulását és az egészségmegőrzést Magyarországon, és a világ további, több mint 80 országában.(x)

   Tudta-e?

   A TEVA készítményei jelen vannak szinte minden család házi patikájában, ugyanis hazánkban minden hetedik beteg TEVA gyógyszer segítségével gyógyul.

   A TEVA hisz abban, hogy egy gyógyszergyártó munkája nem ér véget azzal, hogy hatékony, kiváló minőségű és megfizethető árú gyógyszereket fejleszt ki és juttat el a betegekhez, részt kell vállalnia olyan kezdeményezésekben, amelyek aktívan járulnak hozzá az egészség megőrzéséhez, a betegségek elkerülését segítő felvilágosításhoz.

   Éppen ezért évek óta számos felvilágosító és szűrőprogram megvalósítását segíti olyan, súlyos népegészségügyi problémának számító területeken, mint a szív-érrendszer megbetegedései, a központi idegrendszer betegségei és a daganatos megbetegedések.

   Sajnos, hazánkban is növekszik a daganatos megbetegedések előfordulásának gyakorisága. Gyakran néhány kis lépés, életmódbeli változtatás, részvétel egy-egy szűrővizsgálaton elég lenne ahhoz, hogy ez ne így legyen. A dohányzás abbahagyása, az egészséges étkezés, a rendszeres sport valóban életeket menthet!

   Fontos, hogy minél többen és minél gyakrabban találkozzanak a megelőzéshez szükséges tényekkel, tanácsokkal. Ezért létesített partnerséget az ország egyik vezető gyógyszergyártója az ország egyik vezető egészségügyi hírportáljával. Minden egyes cikk, információ segíthet a rák ellenei küzdelemben és hozzájárulhat legfontosabb kincsünk, az egészségünk megőrzéséhez.

   Tegyünk a rák ellen!

    

   Legutóbb frissült: 2013.08.21 19:05
   • WEBBeteg.hu