TEVA: Tegyünk a rák ellen!

Szerző: Támogatott tartalom

A TEVA Magyarország egyik vezető gyógyszergyártója. A vállalat mintegy 3500 dolgozója büszke arra, hogy debreceni, gödöllői és sajóbábonyi gyáraiban világszínvonalú gyógyszerkészítmények gyártásával segítik a betegek gyógyulását és az egészségmegőrzést Magyarországon, és a világ további, több mint 80 országában.(x)

Tudta-e?

A TEVA készítményei jelen vannak szinte minden család házi patikájában, ugyanis hazánkban minden hetedik beteg TEVA gyógyszer segítségével gyógyul.

A TEVA hisz abban, hogy egy gyógyszergyártó munkája nem ér véget azzal, hogy hatékony, kiváló minőségű és megfizethető árú gyógyszereket fejleszt ki és juttat el a betegekhez, részt kell vállalnia olyan kezdeményezésekben, amelyek aktívan járulnak hozzá az egészség megőrzéséhez, a betegségek elkerülését segítő felvilágosításhoz.

Éppen ezért évek óta számos felvilágosító és szűrőprogram megvalósítását segíti olyan, súlyos népegészségügyi problémának számító területeken, mint a szív-érrendszer megbetegedései, a központi idegrendszer betegségei és a daganatos megbetegedések.

Sajnos, hazánkban is növekszik a daganatos megbetegedések előfordulásának gyakorisága. Gyakran néhány kis lépés, életmódbeli változtatás, részvétel egy-egy szűrővizsgálaton elég lenne ahhoz, hogy ez ne így legyen. A dohányzás abbahagyása, az egészséges étkezés, a rendszeres sport valóban életeket menthet!

Fontos, hogy minél többen és minél gyakrabban találkozzanak a megelőzéshez szükséges tényekkel, tanácsokkal. Ezért létesített partnerséget az ország egyik vezető gyógyszergyártója az ország egyik vezető egészségügyi hírportáljával. Minden egyes cikk, információ segíthet a rák ellenei küzdelemben és hozzájárulhat legfontosabb kincsünk, az egészségünk megőrzéséhez.

Tegyünk a rák ellen!

Módosítva: 2013.08.21 19:05, Megjelenés: 2013.08.21 19:05
Címkék: TEVA
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Ajakherpesz Ajakherpesz

Az ajakherpesz okai, tünetei, kezelése és megelőzése.

Ajakherpesz Ajakherpesz

Tippjeink segítségével megelőzhető, hogy tönkretegye a nyarat!

Homoktövis - Mit érdemes tudnunk...

A homoktövis (Hippophae rhamnoides) narancssárga bogyótermése elsősorban kiemelkedően magas C-vitamin-tartalmáról ismert, azonban számos egyéb...

Lézerterápia - mit érdemes tudnunk...

Milyen panaszok, betegségek esetén hasznos a lézerterápia, hogyan történik a kezelés, van-e ellenjavallata? Hogyan veheti igénybe a beteg?

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.