• Tanuljon, játsszon, nyerjen!

   WEBBeteg - Marsi Zoltán
   Szerző: WEBBeteg - Marsi Zoltán

   Az Országos Mentőszolgálat, a Celerus-Medical Division, az elsosegely.hu és a WEBBeteg közös tanulásra és játékra invitálja az érdeklődőket a VitalExpo kiállításon.

   Az Országos Mentőszolgálat, a Celerus-Medical Division, az elsosegely.hu és a WEBBeteg egyedülálló kezdeményezésre invitálja.

   Jöjjön el a Vital Expo kiállításra 2013. március 1-3. között, keresse a  Celerus-Medical Division (D204/E), az elsosegely.hu (D204/D) vagy a WEBBeteg (D204/A) standját és vegye át kuponfüzetünket!

   A lépések:

   1. Sajátítsa el az újraélesztés alapjait! (elsosegely.hu)
   2. Töltse ki online elsősegély tesztünket! (WEBBeteg és elsosegely.hu)
   3. Ismerkedjen meg a legmodernebb kötszerekkel! (elsosegely.hu és Celerus-Medical Division)
   4. Válaszoljon kérdőívünkre! (Celerus-Medical Division)

   A játékban részt vevők elsajátíthatják az újraélesztés lépéseit, online tesztelhetik elsősegély-ismereteiket és megismerkedhetnek a legmodernebb kötszerekkel. A néhány kérdéses kérdőívre is válaszolók kedvezményes oktatásra és minőségi kötszerekre beváltható kuponokat vehetnek át.

   További nyeremények: - naponta két alkalommal sorsolás, ahol a szerencsések 7000 Ft értékű Celerus-Medical ajándékcsomagot nyernek, - napi 10 db Kamaszkori vészhelyzetek című könyvet sorsolunk ki a 16 és 18 év közötti játékosok közt.

   Az alapszintű újraélesztés megismeréséről igazolványméretű kártyát állítunk ki, amely tartalmazza az újraélesztési protokolt.

   Legutóbb frissült: 2013.02.20 13:05
   • WEBBeteg.hu