• Látásjavítás - egyénre szabva

   Szerző: Optimum

   A lézeres látásjavítás az elmúlt évtizedekben rohamosan fejlődött: modern ellenőrző mechanizmusok garantálják a pontosságot, és pár perc alatt, fájdalommentesen lehet korrigálni a rejtett fénytörési hibákat is. (x)

   Már a 19. század vége óta léteznek különféle módszerek a látáshibák orvosi korrigálására. Az igazi áttörést az excimer lézer felfedezése hozta. Erre alapozva a kilencvenes évek óta végeznek látásjavító kezeléseket. A technológia sokat fejlődött, mára maximálisan pontossá és biztonságossá váltak az eljárások, a diagnosztikai és vezérlőrendszerek fejlődésével pedig a rejtett fénytörési hibák is kezelhetők a tökéletes látásélesség elérése érdekében.

   Pontosság mindenek előtt

   Az Optimum Látásjavító Lézerközpont 2011 januárjában elsőként kezdte használni a Zyoptix Excimer Lézert és a hozzá kapcsolódó kezelési rendszert. Ennek egy egyedülálló szivárványhártya-felismerő és szemkövető rendszer is részét képezi, amely a kezelés során minden egyes lézerpont helyzetét ellenőrzi, és szükség esetén korrigálja, így maximális biztonságot nyújt. Az új technológia mellett természetesen a biztonság szempontjából az sem elhanyagolható, hogy az Intézet szakorvosai sok tapasztalatot gyűjtöttek és nagy rutinra tettek szert a lézerkezelésben az elmúlt 12 évben.

   Látásjavítás testre szabva

   A lézeres kezelés mindössze pár percig tart, a lebenyképzéses eljárásoknál a gyógyulási folyamat is fájdalommentes. Az első lépés egy teljes körű kivizsgálás, amelynek eredményei alapján végzik el a megfelelő kezelést, így tulajdonképpen mindenki testre szabott megoldást kap. Amennyiben a vizsgálatok során úgynevezett rejtett fénytörési hibákat fedeznek fel, a Zyoptix Elite Kezelési Programmal ezeket is korrigálni lehet. A legmodernebb technológia ma már a vékonyabb szaruhártyával rendelkezőknél is lehetővé teheti a lézeres látásjavítást, és a fényviszonyoktól függetlenül kiváló látásélességet nyújt.

   Most 30% kedvezménnyel!

   A lézeres látásjavítás költségét érdemes összevetni azzal, hogy mennyit költünk 10 év alatt szemüvegre és kontaktlencsére. A számításnál nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy az Optimum 30 százalék kedvezményt biztosít azoknak, akik május 18-ig jelentkeznek a kezelést megelőző vizsgálatra.

   Az akció ideje alatt jelentkezőknek ráadásul az alkalmassági vizsgálat is ingyenes! A kedvezmények később is igénybe vehetők, most csak regisztrálni kell az intézmény honlapján.

   (Optimum Látásjavító Lézerközpont)

   Legutóbb frissült: 2012.03.20 10:02
   • WEBBeteg.hu